26. marts 2019
Simon Stenspil er opvokset i Hedehusene, hvor han også bor i dag. I aften skal han igen på dansegulvet i Vild med Dans. Foto: Elmer Madsen
gallery icon

Se billedserie

Simon Stenspil er opvokset i Hedehusene, hvor han også bor i dag. I aften skal han igen på dansegulvet i Vild med Dans. Foto: Elmer Madsen
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste chance: Skal Simon i finalen i Vild med Dans?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste chance: Skal Simon i finalen i Vild med Dans?
Taastrup - 16. november 2018 kl. 10:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Deltagerfeltet i dette års udgave af Vild med Dans er nu nede på tre, og skuespiller Simon Stenspil er favorit til at ende i finalen sammen med Molly Egelind.

I hvert fald hvis man spørger Danske Spils oddssættere.

- Vi vil blive meget overraskede, hvis ikke Molly Egelind står i finalen. Hun har været vores favorit hele vejen igennem showet, og hun er også den bedst dansende af alle deltagerne. Derfor giver det også pengene hele 13 gange igen, hvis Molly Egelind stemmes ud i denne uge, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

Dermed ligner det et opgør mellem Esben Dalgaard og Simon Stenspil om den sidste plads i finalen.

- Det bliver en tæt duel mellem Esben Dalgaard og Simon Stenspil om, hvem der snupper den sidste plads. Og her bliver seerstemmerne meget afgørende, fordi antager vi at Molly Egelind igen får flest stemmer af dommerne og også får flest stemmer af seerne, så ryger den af de to mandlige nydansere, der får færrest seerstemmer, siger Peter Emmike Rasmussen, og tilføjer:

- Esben er den eneste af de tre tilbageværende deltagere, der har været i omdans, og det har han været to gange. Og så er han oppe imod Simon Stenspil som har været førsteudfordrer til Molly Egelind igennem stort set hele showet. Derfor peger vi også på Esben som den, der trækker det korteste strå og ryger ud af Vild med Dans, hvilket vores odds på 1,35 også indikerer.

Skulle man tro, at Simon Stenspil ryger ud, giver det pengene 3,40 gange igen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk