14. april 2021
Center manager Thomas Lüscher er ked af, at butikkerne i City2 endnu ikke må slå dørene op for kunderne, for der er masser af plads i shoppingcentret. Fotoet er taget før corona-udbruddet. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Center manager Thomas Lüscher er ked af, at butikkerne i City2 endnu ikke må slå dørene op for kunderne, for der er masser af plads i shoppingcentret. Fotoet er taget før corona-udbruddet. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shoppingcenter må ikke åbne: - Uforståeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shoppingcenter må ikke åbne: - Uforståeligt
Taastrup - 24. februar 2021 kl. 20:13
Af Stina Felby Egerup

Mens masser af butikker på mandag må slå dørene op, så må langt de fleste butikker inde i storcentre som City2 i Høje Taastrup ikke lukke kunderne ind. De er nemlig ikke omfattet af den delvise genåbning, som regeringen onsdag lancerede.

arrow Læs også: Outlet-center åbner igen

- Det er dybt skuffende og frustrerende. Jeg synes jo, at vi har masser af luft omkring os, ligesom vi langt bedre kan fordele kundetrykket på flere kvadratmeter, siger Thomas Lüscher, der er centermanager for City2, som ejes af Danske Shoppingcentre.

Han understreger, at det lokale shoppingcenter hele tiden har fuldt alle regler og restriktioner.

- Derfor er jeg også uforstående over for beslutningen. Vi har styr på det. Vi har spritstandere over hele centret og sprittere ved døren, vi har corona-vagter, afstandsmarkeringer og et stort fokus på rengøring, ligesom der bliver sprittet af flere gange om dagen. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at det er trygt og forsvarligt at handle i City2, siger han.

Ramt på levebrødet

Under nedlukningen har visse butikker haft lov til at holde åbent, men de har selvfølgelig også kunnet mærket den omfattende nedlukning.

- City2 er jo en shoppingdestination, hvor der er mange ting samlet under et tag, så det kan mærkes, når noget af det ikke må holde åbent, siger Thomas Lüscher.

Han understreger, at butikkerne i City2 lider mindst lige så meget som alle de andre mindre butikker rundt om i landet.

- Selvom vi er et stort center, så er mange af butikkerne jo selvstændige erhvervsdrivende eller franchisetagere hos de større kæder, så det er jo deres levebrød, der er ramt. Det er virkelig synd for dem, siger han.

Thomas Lüscher understreger da også, at butikkerne i City2 er helt klar til at slå dørene op, når det igen bliver tilladt.

- Vi håber på en genåbning så hurtigt som muligt, og så er vi helt klar. Vi har benyttet nedlukningen til lidt renoveringer, men vi kan åbne fuldt ud, så snart det bliver muligt, siger han.

Selvom City2 må vente på den store genåbning, så er der nogle butikker i centret, der fortsat har åbnet. Det drejer sig om dagligvarebutikkerne Føtex og Lidl, Matas, Normal, apoteket, Synoptik samt madbutikkerne Smør & Brød, Pizza & Brød, Sachu Sushi, Arhan Thai og Den Sunde Kylling, som har åbent for take away.

arrow Hård start for ny chef i et nedlukket center
02. april 2021 kl. 06:02 Opdateret: kl. 16:33
arrow Desperate tider skaber nye løsninger i shoppingcenter
08. marts 2021 kl. 11:26 Opdateret: kl. 11:15

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?