16. december 2018
Mads Langer optræder sammen med Danmarks Underholdnings-orkester ved en stor koncert i Taastrup Teater & Musikhus.
gallery icon

Se billedserie

Mads Langer optræder sammen med Danmarks Underholdnings-orkester ved en stor koncert i Taastrup Teater & Musikhus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de store navne: De optræder på årets Kul'tour

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de store navne: De optræder på årets Kul'tour
Taastrup - 11. april 2018 kl. 06:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De frivillige i Kul'tour-gruppen har i år valgt at få et stort orkester til byen, nemlig Danmarks Underholdningsorkester.

Orkestrets direktør hedder Andreas Vetö, og han er Taastrup borger. Andreas Vetö er opvokset her i byen og har arbejdet i byens musikskole, og han har også været med til at starte projektet Hope.

Andreas Vetö har tidligere været med i Kul'tour - både med sit eget big band og Flemming Enevold, og ved en anden lejlighed som dirigent for DR bigband i Taastrup Kulturcenter. Trods sin unge alder har han stor erfaring som dirigent for store ensembler, så derfor har Kul'tour bedt ham dirigere orkestret til koncerten i Taastrup Teater & Musikhus, så der kommer et lokalt islæt.

Og samtidig har Kul'tour fået en kendt solist, nemlig Mads Langer, til at synge denne aften sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Så det bliver en stor koncert i Taastrup Teater & Musikhus torsdag den 7. juni kl. 19.30.

Taastrup Teater & Musikhus er fuldt udrustet med teknik som de største spillesteder, så publikum kan regne med en fantastisk koncert.

Kul'tour-gruppen er en gruppe frivillige ildsjæle, som samler penge ind hos kommunen og erhvervslivet i kommunen, så de kan invitere til arrangementer - enten gratis eller til en billig pris. Samtidig arbejder de sammen med lokale foreninger og institutioner.

Nu er de klar med programmet til dette års Kul'tour. Billetsalget åbner 10. april på hjemmesiden www.kultour.nu - og det er også muligt at købe billetter i Butik Bergendorf på Taastrup Hovedgade.

Ugen starter med kendt og elsket musik på Taastrup Hovedgade.

Her kommer Hardinger Band med mange af de kendte Shu-bi-dua-sange, som nok får hele gaden til at swinge.

Borgmesteren åbner ugen den 2. juni kl. 15.00, inden Hardinger Band kommer på scenen.

Et andet kendt navn er rockens Grand Old Man, Henning Stærk. Han har koncert med sit band i Hedehuset fredag den 8. juni kl. 20.00.

Der kommer også et lokalt musikindslag med koret Facett, som synger rockoratoriet: Eversmiling Liberty i Rønnevang Kirke, søndag den 3. juni kl. 15.00, sammen med en lille trio med trommer, bas og klaver og to dygtige solister.

Der skal også være foredrag i kulturugen.

I år kommer Flemming Toft og spørger: »Er du klar til VM i fodbold?« Det er biblioteket, der arrangerer, men det holdes i Taastrup Kulturcenter mandag den 4. juni kl. 19.00.

Der kommer også foredrag på Taastrup Bibliotek om årets opera i Hedeland, hvor operachef Claus Lynge den 7. juni kl. 17.00 vil fortælle om »Lucia de Lammermoor«.

Og endelig kan man igen komme rundt og kigge på byen til fods, og høre noget om Taastrups historie. Det er Lars Spatzek fra Blåkildegård, der fortæller om byen.

Kul'tour sørger også for, at børnene bliver underholdt.

Det Ripensiske Teaterselskab kommer forbi Taastrup med forestillingen »To med det hele« - der er beregnet for de 6-12-årige.

Vagn og Ejnar er lystløgnere, der fortæller utrolige kannibalhistorier fra verdens mindste pølsevogn. Det foregår på Domhustorvet lørdag den 9. juni kl. 13.00.

Programmet er omfattende, så det er bare om at få sat kryds i kalenderen.

Man kan se programmet på hjemmesiden www.kultour.nu og fra 10. april bestille billetter til Henning Stærk (125 kroner) og Danmarks Underholdningsorkester (300 kroner). De øvrige arrangementer er gratis.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk