16. oktober 2021
Rapperen Tessa gav den alt hvad hun kunne til en udendørs koncert på p-pladsen ved City2 i Høje Taastrup lørdag den 7. august 2021. Undersvejs erklærede hun også sin kærlighed til hjemstavnen Vestegnen. Foto: Matthias Boysen
gallery icon

Se billedserie

Rapperen Tessa gav den alt hvad hun kunne til en udendørs koncert på p-pladsen ved City2 i Høje Taastrup lørdag den 7. august 2021. Undersvejs erklærede hun også sin kærlighed til hjemstavnen Vestegnen. Foto: Matthias Boysen
Foto: Matthias K Boysen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Tessa gav den gas på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Tessa gav den gas på hjemmebane
Opdateret 08. august 2021 kl. 11:25
Taastrup - 08. august 2021 kl. 10:56

Vestegnens rap-dronning Tessa leverede varen, da hun lørdag gav koncert ved City2.
- Det her er bare mit sted, lød det fra dagens hovednavn.

Det var tydeligt, at Vestegnens prisvindende rapper Tessa var på hjemmebane, da hun i weekenden gav en stort anlagt drive-in koncert ved City2 i den nye bydel Høje Taastrup C.

Fra første nummer fik Tessa i den grad skabt en fest for sine mange fremmødte især kvindelige fans. Inden Tessa indtog scenen, var publikum allerede blevet varmet godt op af FVN, et andet nyt stjerneskud på den danske raphimmel.

Kort før koncerten gik i gang lørdag kl. 14, åbnede himlen for sine sluser, og borgmester Michael Ziegler (K) bød publikum velkommen, imens regnen væltede ned.

Men kort efter at musikken gik i gang, brød solen frem, og himlen skiftede farvede fra mørk grå til lys blå. I bilerne strømmede musikken fra ud fra højttalerne, og for hvert nummer blev bifaldet højere og højere i form af horn trykket i bund længere og længere. Det gav en afsindig, men stærkt livsbekræftende larm.

arrow Læs også: Du kan stadig nå det: Oplev Tessa og FVN på lørdag
Rørt rapper og rørte superfans

- Det går satme lige i maven det der, lød det taknemmeligt fra Tessa.

- Det her er bare mit sted, og der er ikke noget du kan sige, ikke noget du kan gøre. It belongs to us, and nobody cant touch it, only us, sagde hun videre og erklærede Vestegnen sin kærlighed.

Tessa er – lige som hendes tekster - ellers ikke for sarte sjæle. Nogle vil beskrive hendes stil som selvsikker attitude. Andre vil gispe efter vejret og føle sig dybt provokeret af hendes sprogbrug i numre som "Ben", ”Okay”, ”Blæstegnen” m.fl.

Hun er en "bad ass bitch" og ligesom sine fans en ”sjakalina”. Men selv om facaden kan virke hård, er det tydeligt, at Tessa elsker sine fans mindst lige så højt, som de elsker hende.

Hendes publikum spænder fra unge teenagere til kvinder, der kunne være deres møder. Blandt de fremmødte var de to meget unge ”sjakalinas”, Maja og Ida, begge 13 år.

De kom til Høje Taastrup fra henholdsvis Kolding og Nordsjælland. Deres venskab startede på de sociale medier TikTok og Instagram, hvor begge har fulgt Tessa siden hun i 2019 som ganske ukendt lagde nogle freestyle videoer på sin Instagram-profil.

Disse freestyles medførte til Tessas store gennembrud, som blandt andet har ført til optræden på Roskilde Festival og en lang række priser ved Danish Music Awards, Zulu Awards og Voice ’20 Radio Awards.

Maja og Ida havde hørt om lørdagens koncert, fordi de følger Tessa i alt, hvad hun gør og skriver på de sociale medier. De elsker hendes budskaber.

- Hendes sange har en mening. Hun siger, at lige meget, hvad man kommer ud for, så kan man godt klare det, fordi man er ”ben”, det vil sige, at man er benhård. Og man skal ikke lytte til haters, forklarede de to piger, som det lykkedes at give deres idol et tårevædet kram, kort efter hun var steget ud af den store sorte Audi, som hun ankom i. Tessa gengældte oprigtigt pigernes glæde over mødet.

Glade arrangører

Koncerten med Tessa og FVN var arrangeret af Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C i samarbejde med Taastrup Teater & Musikhus samt City2.

Gruppen af arrangører kunne med tilfredshed konstatere, at alt spillede lørdag eftermiddag på parkeringspladsen ved City2, der bliver en central aktør i den nye bydel.

Centret gennemgår i disse år en markant fornyelse, som skal løfte det op i en ny klasse, så det vil komme til at matche den nye kommende bydels kvaliteter og arkitektur.

Inde i centeret kunne man lørdag opleve en udstilling om den nye bydel og høre om ejendomsselskabet Balders kommende boliger i bydelen. Det var endda muligt at blive skrevet op til bolig i Rubinhaven og Fyrkanten.

- Vi håber, de kunne høre os i dag hele vejen ind til København. Dette er kun begyndelsen. Her vil man få et fedt byliv. Vi har allerede oprettet en bydelsforening, som får et budget på 750.000 kr. årligt til at sikre et levende og aktivt kulturliv – også efter boligerne er solgt eller udlejet, siger Lars Bloch, adm. direktør i Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

arrow Kommunen overtager parkstrøg: Så meget koster det at holde
18. juli 2021 kl. 15:11 Opdateret: kl. 09:53
arrow Se billederne: Store visioner for nyt parkstrøg
15. juni 2021 kl. 19:34 Opdateret: kl. 12:23

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?