13. august 2020
Der var glæde, sang, fest, god mad og drikke, da TIK holdt den årlige pokalfest med godt 300 deltagere. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Der var glæde, sang, fest, god mad og drikke, da TIK holdt den årlige pokalfest med godt 300 deltagere. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: TIK festede i fællesskabets tegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: TIK festede i fællesskabets tegn
Taastrup - 29. januar 2018 kl. 08:31
Af Stina Felby Egerup og Steffen Kristiansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TIK-Taastrup afviklede lørdag sin pokalfest nummer 57, hvor klubbens tre vandrepriser fra henholdsvis Dagbladet, Lokalavisen og Erhvervsforeningen blev uddelt.

Knap 300 af den 14 afdelinger store idrætsklubs 3000 medlemmer deltog i lørdagens fest, hvor aftenens tema var »Græsk aften og sammenhold«.

Sammenholdet fik et ekstra løft med den græske kædedans kendt fra fra filmen om Zorba. I Taastrup Idrætshaller var de fleste af festdeltagerne på gulvet samtidig. Det betød kæder i dobbelt lag og højt humør som optakt til den vildere del af festen.

I aftenens løb blev der traditionen tro uddelt tre pokaler - deraf navnet pokalfest.

Modtageren af den mest eftertragtede af de tre priser, Lokalavisen Taastrups vandrepokal, gik ikke uventet til bueskytten Sarah Sönnichsen. Prisen gives for den største idrætspræstation af en TIKer eller for en ekstraordinær stor lederindsats.

- Hun har virkelig tjent TIK til ære. Hun er kåret til årets idrætsudøver i Høje-Taastrup kommune og har vundet et hav af mesterskaber. Hun ligger lige nu nummer et på verdensranglisten, lyder det i bueformand Steen Jørgensens indstilling, der opremsede hendes i alt 28 medaljepræstationer gennem 2017. Heraf var over halvdelen - nemlig 15 - af højeste karat.

Modtageren af Dagbladets ungdomslederpris blev gymnastikafdelingens spring- og rytmeinstruktør Cecilie Damberg, der gennem flere år har været en drivende kraft på sin afdelings springhold for juniorer og udvalgte i alderen 10 til 17 år.

- Cecilie er en ildsjæl og en arbejdshest. Hun er meget ambitiøs og ærekær. Hun er en god rollemodel. Det er et privilegium at have en så dygtig træner, og hun er er dejlig inspirerende at arbejde sammen med. Derfor har hun helt klart fortjent Dagbladets ungdomslederpris, lød det i gymnastikafdelingens indstilling forfattet af springgruppen.

Aftenens sidste pris var Taastrup Erhvervsforenings vandrepokal, der gives for en stor lederindsats. Modtageren blev Jane Daugaard, der var indstillet af gymnastikafdelingen, men som også yder en stor indsats i håndboldafdelingen.

- Hun har ydet en kæmpe indsats i håndboldafdelingen blandt andet med at motivere unge håndboldspillere. I gymnastikafdelingen har hun haft nogle meget populære hold. Siden åbningen af fitness i hallen har hun også trænet unge og ældre både morgen og aften, lød det i indstillingen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk