26. marts 2019
Politikere og folketingskandidater dystede i weekenden i  fægtning. Her er det den konservative Erhvervsminister Rasmus Jarlov (tv.) og Joachim B. Olsen (LA), der er i kamp. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Politikere og folketingskandidater dystede i weekenden i fægtning. Her er det den konservative Erhvervsminister Rasmus Jarlov (tv.) og Joachim B. Olsen (LA), der er i kamp. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Politikere tog kården i hånden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Politikere tog kården i hånden
Taastrup - 08. oktober 2018 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden kom flere folketingspolitikere og -kandidater lidt på ukendt grund, da de skulle dyste i fægtning. Det var Taastrup Fægteklub, City 2 og Dansk Fægteforbund, der inviterede til »Kampen om Folketinget« på torvet i City 2.

I denne dyst hjalp det ikke politikerne at have ordet i deres magt. I stedet var det evnerne ud i fægtning med kårde, der var afgørende i de spændende dueller mellem rød og blå blok, inden Taastrup Fægteklub og Dansk Fægteforbund fordelte pladserne på podiet og uddelte præmier.

Blandt de deltagende fægtere var blandt andre folketingsmedlem Joachim B. Olsen (LA), erhvervsminister Rasmus Jarlov (K), folketingskandidat Annette Skafte (DF), folketingskandidat Serdal Benli (SF), folketingskandidat Anne Sina (S), folketingskandidat Shahzad Riaz (AL) og folketingskandidat Qasam Ahmad (AL).

Det var den tidligere kuglestøder Joachim B. Olsen, der var blevet vejledt godt af Taastrup Fægteklubs fægtemester Laith Al-Shahrestani op til dysten, der vandt »Kampen om Folketinget« efter finalesejr mod erhvervsministeren.

Samme dag afviklede Dansk Fægteforbund stævnet Condis Cup i City 2, hvor både ungdoms- og seniorfægtere kæmpede. Taastrup Fægteklub havde fem deltagere med, og det blev blandt andet til en andenplads til Sana Zeb.

Ved siden af stævnet i City 2 havde Taastrup Fægteklub sendt det unge talent Oliver Wulff Rasmussen til Manchester for at fægte i både sabel og kårde ved et engelsk ranglistestævne. Her mødte han nogle Storbritanniens bedste fægtere. Den 11-årige Taastrup-fægter sikrede sig sølv i både sabel og kårde efter at have vundet over flere fægtere fra top 10 i verden.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk