25. august 2019
Kim Konstantin Sølbeck er stifter af Riders With Heart. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Kim Konstantin Sølbeck er stifter af Riders With Heart. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Pølser på grillen og masser af fede motorcykler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Pølser på grillen og masser af fede motorcykler
Taastrup - 12. april 2019 kl. 16:38
Af AF Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det vrimlede med store motorcykler hos Enghave Motor i Taastrup fredag i forbindelse med Bakkens åbning.

Men inden tusindvis af motorcykler mødte op på Nørrebrogade for at køre mod Bakken, stimlede et mindre antal sammen hos Enghave Motor i Taastrup, som lagde arealer til, at velgørenhedsorganisationen Riders With Heart kunne være der og skabe opmærksomhed om deres sag.

Det var tredje år i træk. Første år var der 100 deltagere, andet år 300, og endnu flere er forventet i år. Det fortæller Kim Konstantin Sølbeck, der er stifter og formand for organisationen.

- Bakke-åbningen er en tilbagevendende begivenhed, og her har vi muligheden for at give de frivillige noget igen ved at byde på en pølse i samarbejde med Enghave Motor. Det er startskuddet på sæsonen for os, og det er en af de dage, hvor motorcyklerne bliver prioriteret i gadebilledet, siger han.

Da sn.dk/taastrup var til stede var der omkring 100 bikere samlet, men det var forventet, at op mod 5-600 motorcykler ville kigge forbi i løbet af de to timer, der blev serveret pølser fra grillen, inden de i samlet flok bevæger sig videre mod København.

- Havde det været 17 grader, som det var for nylig, var der nok kommet endnu flere og så var det blevet trangt, så jeg er glad for, at det er lidt køligere, siger Kim Konstantin Sølbeck.

Riders With Heart er en organisation, der skaber events og oplevelser for børn og unge, der har det svært fysisk eller psykisk.

- Vi tager udstyr og motorcykler med til dem og så får de en tur, og på den måde får de en god oplevelse, siger Kim Konstantin Sølbeck, der stiftede Riders With Heart i 2016, da han selv havde en søn, der var truet på livet.

Åbningen af Bakken tiltrækker normalt flere tusinde motorcykler, som bliver fulgt fra Nørrebrogade til Bakken af politiet.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk