26. februar 2020
Så er de nye 1.g?ere og 1.hf?ere begyndt på Høje-Taastrup Gymnasium med et længere introforløb. Foto: Høje-Taastrup Gymnasium
gallery icon

Se billedserie

Så er de nye 1.g?ere og 1.hf?ere begyndt på Høje-Taastrup Gymnasium med et længere introforløb. Foto: Høje-Taastrup Gymnasium
Foto: NICOLAS STJERNSTROEM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Nyt skoleår skudt i gang på gymnasiet med masser af aktiviteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Nyt skoleår skudt i gang på gymnasiet med masser af aktiviteter
Taastrup - 27. august 2019 kl. 10:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Putteguiderne stod klar uden for Høje-Taastrup Gymnasium, da den nye årgang 1.g'ere og 1.hf'ere startede på gymnasiet den 15. august.

Der blev både uddelt velkomstfoldere og kram, og bagefter bød rektor Mogens Andersen alle de nye elever velkommen i kantinen med et par gode råd:

- Den vigtigste forudsætning for motivation og læring er, at man befinder sig godt. Det har vi alle sammen et ansvar for at bidrage til, og derfor er det vigtigt, at man tager både sig selv og fællesskabet alvorligt, sagde Mogens Andersen.

I løbet af introdagene er de nye elever blevet introduceret til gymnasiet, livet som gymnasieelev og selvfølgelig hinanden og deres lærere. De har blandt andet været på det traditionsrige HTG-løb - et orienteringsløb rundt på hele skolen, hvor eleverne dyster i bueskydning og sværdkamp, gætter gåder, agerer menneskelig kran og skal bygge en bærestol med én hånd.

Og forleden blev introforløbet afsluttet med en idrætsdag i det gode vejr. STX- og HF-linjen var ved Badesøen i Albertslund, mens ASF-linjen løste opgaver ved forskellige poster på skolens udearealer og rundt i området. Om aftenen løb årets introfest af stablen. Her mødtes alle de nye elever til spisning klokken 18, og fra klokken 20 var der fest for alle skolens elever.

Nu går det virkelige gymnasieliv så småt i gang, og hverdagen begynder at indfinde sig med undervisning, lektier og afleveringer, men selvfølgelig også stadig med masser af hygge og nye venskaber.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk