19. januar 2019
Publikum var begejstret for foreningen af Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester, og Mads Langer selv var også benovet over det store set-up. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Publikum var begejstret for foreningen af Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester, og Mads Langer selv var også benovet over det store set-up. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester i skøn forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester i skøn forening
Taastrup - 08. juni 2018 kl. 09:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En helt udsolgt sal med 400 gæster skabte rammerne til en koncert i verdensklasse, da Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester torsdag aften bød på en smuk musikalsk oplevelse.

Det var første gang, at Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester skulle spille en hel koncert sammen. Det var dog ikke kun publikum, der var benovet over dette kæmpe og spektakulære set-up, men også selve Mads Langer viste sin benovelse. Publikum klappede med en stor gejst efter hvert nummer, og Mads Langer sagde også ydmygt under koncerten, at han selv fik lyst til det, når han vendte sig mod det store underholdningsorkester.

Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester begejstrede publikum fra det første sekund, de indtog scenen.

Med den charmerende og humoristiske Mads Langer i front blev der skabt et uformelt og afslappende forhold mellem musikerne og publikum. Det gjorde, at musikken og oplevelsen var i centrum.

Mads Langer er en stor performer, som kan få publikum til at grine men samtidig gøre dem fuldstændig mundlamme via hans musik, og det skete torsdag aften på Taastrup Teater & Musikhus.

Når Mads Langer plejer at give koncert, så er han det styrende element, men torsdag aften var det Danmarks Underholdningsorkesters dirigent, Andreas Vetö fra Taastrup, som styrede løjerne. En uvant position for Mads Langer, men det var tydeligt, at Andreas Vetö og Mads Langer havde en god kemi på scenen, som gjorde dette muligt. Humor og spas mellem de to skabte et fantastisk bånd mellem musikerne og Mads Langer.

Denne kemi gjorde, at Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester leverede en koncert i verdensklasse, som blev afsluttet med stående bifald fra publikum.

Koncerten var en del af den lokale kulturuge Kul'Tour, som i år har 20 års jubilæum, og den har vakt stor interesse. Kul'tour kunne således melde udsolgt en uge før koncerten.

I aften fredag byder Kul'Tour på Henning Stærk i Hedehuset i Hedehusene.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk