21. november 2017
Gennem dagene i Fløng Svømmehal har skoleeleverne fået undervisning i, hvordan de skal reagere, hvis de selv eller andre kommer i fare i vandet. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Gennem dagene i Fløng Svømmehal har skoleeleverne fået undervisning i, hvordan de skal reagere, hvis de selv eller andre kommer i fare i vandet. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Børn lærer at redde liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Børn lærer at redde liv
Taastrup - 14. juli 2017 kl. 15:49
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens de danske badevandstemperaturer afholder mange fra at bruge en dag på stranden i sommerferien, så har Fløng Svømmehal ikke haft nogen problemer med at få lokket skoleelever forbi hallen i denne uge, hvor 14 elever har boltret sig som fisk i vandet, mens de har er blevet oplært som juniorlivreddere.

Livredderen Anne-Marie Hansen har sammen med sin kollega Mathias Groot stået for undervisningen fra tirsdag-torsdag, hvor børnene, der er i alderen fra 7-12 år gamle, har lært, hvordan de skal redde sig selv eller andre, hvis de kommer i havsnød. Og selv om det kan svært ikke at fylde sin egne instinkter, når man befinder sig i en svømmehal, så har skoleeleverne taget stor del i undervisningen.

- Det har været supersjovt, for alle ungerne har været med på den og har villet lære noget. Børnene hygger sig og stiller gode spørgsmål, fortæller livredder i Fløng Svømmehal Anne-Marie Hansen.

Gennem dagene har den stået på teori og øvelser i redning, og hvad man gør, hvis man falder i vandet fra en båd. Ligesom de har lært om de fem baderåd.

Selvom situationerne, som eleverne har fået undervisning i, heldigvis kun har været undervisning og ikke virkelighed, så har det været vigtigt, at eleverne har kunnet sætte sig ind i situationen.

Anne-Marie Hansens 21-årige livredder-kollega Mathias Groot har også været glad for de tre dage, som aktivsommer arrangementet i Fløng Svømmehal har varet.

- Vi har været utrolig heldige med nogle skønne unger. Dem, der var skræmt i tirsdags, de svømmer uden hjælpemidler i dag, fortæller Mathias Groot, der har oplevet nogle glade børn og gode arbejdsdage.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk