16. august 2018
Fremmødet ved Sankthans var stort sidste år og både børn og voksne nød det dejlige område ved Selsmosesøen. Foto: Wagandoo
gallery icon

Se billedserie

Fremmødet ved Sankthans var stort sidste år og både børn og voksne nød det dejlige område ved Selsmosesøen. Foto: Wagandoo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sankthansbål på Selsmosesøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sankthansbål på Selsmosesøen
Taastrup - 19. juni 2016 kl. 12:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Wagandoo Spejderne søsætter Sankthans Aften klokken 18.00 en tømmerflåde med bål på Selsmosesøen i Taastrup.

- Sidste år fik vi den fikse 'spejder-ide', at vi ville teste, om vi kunne lave bål på en tømmerflåde. Det lykkedes for os og vi fik mange opfordringer til at gøre det igen i år, hvilket vi så gør, siger Vibeke Clement Iversen, der er Mikroleder i Wagandoo Gruppen i Taastrup.

- Vi indbyder alle til at komme og være med. Sidste års publikum savnede Midsommervisen, så den vil vi selvfølgelig synge i år sammen med dem, der møder op.

Tømmerflåden bliver igen i år bygget af de ældste klanspejdere.

- Vores yngste spejdere Kwangaerne skal på tur i weekenden op til Sankthans og sove i shelter. I løbet af weekenden skal de blandt andet lave en heks til bålet. Det bliver spændende at se, hvordan den kommer til at se ud, siger Vibeke Clement Iversen.

Wagandoos spejderne deltog sidst i maj, med fem selvbyggede biler, i Danmarks mest fantastiske og verdens største sæbekasse rally, hvor 299 biler stillede til start. Løbet strækker sig over 10 kilometer og er altid noget af et tilløbsstykke. Alle fem biler fra Wagandoo Gruppe gennemførte i fin stil på en meget varm dag.

- Vi tager nogle af bilerne med til Selsmosen og spejderne giver gerne en tur i bilerne, hvis det skal være, siger Vibeke Clement Iversen og fortsætter:

- I Wagandoo udfordrer vi børn, unge og os selv. Vi stiller krav til hinanden for at lære og opleve noget sammen. Vi lægger vægt på gode oplevelser, kammeratskab, spejderfærdigheder og naturliv. Vi har plads til flere, så hvis man ikke har mulighed for at komme forbi Selsmosesøen Sankthans aften og være med, er man meget velkommen til at kigge forbi Spejderhuset på Ibsensvej 12 og være med til et par spejdermøder sammen med mor eller far for at se, om spejderlivet og alskens tossede spejderudfordringer er noget for én.

Læs mere om spejdergruppen og deres aktiviteter på http:/wagandoo.spejder.dk/

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk