8. juli 2020
Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler (K) har været rundt i Hedehusene med Peter Kjeld Jensen, formand for Hedehusene Erhvervsforening, for at få en status på, hvordan coronasituationen har påvirket virksomhederne. Her er det hos Anytime på Hovedgaden, hvor Pia Sølling Øhlers (th.) fortæller. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler (K) har været rundt i Hedehusene med Peter Kjeld Jensen, formand for Hedehusene Erhvervsforening, for at få en status på, hvordan coronasituationen har påvirket virksomhederne. Her er det hos Anytime på Hovedgaden, hvor Pia Sølling Øhlers (th.) fortæller. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan er erhvervslivet ramt af corona-situationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan er erhvervslivet ramt af corona-situationen
Taastrup - 29. juni 2020 kl. 05:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hedehusene: I begyndelsen af juni var borgmester Michael Ziegler (K), formanden for Hedehusene Erhvervsforening Peter Kjeld Jensen og erhvervsservicechef i Høje-Taastrup Kommune Anne-Mette Felby på rundtur hos lokale virksomheder i Hedehusene for at tage temperaturen på coronasituationen.

Alle virksomheder var påvirkede af situationen i forskellig grad. Besøgene var præget af lige doser håndsprit, coronahilsner og, situationen på trods, en god portion positive samtaler om fremtiden.

God opbakning

Første besøg var hos Anytime på Hovedgaden, der sælger smykker og briller.

Indehaveren Pia Sølling Øhlers fortalte om sine oplevelser med lange arbejdsdage fra 8-22 og et personale, der savner deres arbejdsplads.

Pia Sølling Øhlers har oplevet en meget stærk opbakning fra de lokale borgere, hvilket er med til at holde hendes humør og tro på fremtiden oppe, fortæller hun.

Det gælder både de mange anerkendelser, men i særdeleshed også i form af økonomisk opbakning blandt andet via salg af gavekort.

Har været helt lukket

Lisbeth Holm Benattia, der ejer Café Moems, inviterede indenfor i DSB's gamle stationslokaler ved Hedehusene station.

I dag er caféen fuldt åben, men i en periode har der været helt lukket på grund af manglende kunder.

Uvisheden om fremtiden er det, der har fyldt mest hos Lisbeth Holm Benattia, som stadig håber, at sommeren kan byde på flere og større arrangementer i takt med genåbningen, og at forsamlingsforbuddet hæves, fortæller hun.

Håber, at forbud hæves

Fløng Partyelt lever af at udleje telte og festudstyr ud, og for ejeren Henrik Bøtcher har coronasituationen været en brat ændring af hverdagen.

Alle forårets fester og nogle af sommerens blev som bekendt aflyst, så fra at være fuldt beskæftiget med flere mand i sommerperioden, er aktiviteten faldet til næsten nul.

Lige som Lisbeth Holm Benattia håber Henrik Bøtcher på, at forsamlingsforbuddet hæves, så der igen kan komme gang i teltudlejningen til sommerens mange fester og begivenheder.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk