22. oktober 2021
Høstfesten og Frivillighedsdagen i Hedehusene er som regel en hyggelig affære, og i år er der lagt ekstra vægt på, at det også skal være en fest. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Høstfesten og Frivillighedsdagen i Hedehusene er som regel en hyggelig affære, og i år er der lagt ekstra vægt på, at det også skal være en fest. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er det tid til fest og frivillighed på hovedgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det tid til fest og frivillighed på hovedgade
Opdateret 03. september 2021 kl. 12:46
Taastrup - 03. september 2021 kl. 09:28

Endelig er det tid til høstfest og samtidig at fejre Frivillighedsdagen i Hedehusene lørdag 4. september 2021 klokken 10-15.

arrow Læs også: Lars driver en af de få tilbageværende musikbutikker

Efter halvandet år uden de store forsamlinger pga. coronaen, kan folk nu atter samles - også på Hovedgaden i Hedehusene til den traditionsrige høstfest og Frivillighedsdag, der ligger samme dag.

Fra den store scene på statiosnforpladsen, også kaldet »Den Røde Plads« får byen besøg af både Outlandish kl. 10.30 og senere Kim Larsen Jam.

Til Frivillighedsdagen stiller en lang række lokale foreninger op med boder, og har mulighed for at præsentere deres aktiviteter for byens borgere og søge at tiltrække nye medlemmer til den kommende sæson.

Kasserer i Frivillighedsdagen Jørgen Skorstengaard oplyser, at der i år opsættes 35 pavilloner til foreninger, som dækker over et bredt spekter af sociale, kulturelle, sportslige og politiske foreninger.

De mange foreninger vil i år blive placeret på nordsiden af Hovedgaden.

Her vil man f.eks. kunne møde Hedemarkedet i hele 10 af pavillonerne. Af andre deltagere kan nævnes ni af de politiske partier, som vil tale for deres sag i forbindelse med det kommende kommunalvalg, der foregår 16. november.

Hedehusene Erhvervsforening står for Høstfesten, og det er netop en fest i år efter et nedlukningsår med afstand.

- Normalt har vi jo kaldt det høstmarked andre år, men i år er der lagt vægt på fest, derfor høstfest. Vi giver den én på frakken med Outlandish om formiddagen. Og vi nærmer os 70 stande på dagen, siger formanden for Hedehusene Erhvervsforening, Peter Kjeld Jensen.

Han vil åbne arrangementet kl. 10, hvor han byder velkommen til fem timers høstfest såvel som de mange frivillige foreninger, der mødt op i anledning af den lokale Frivillighedsdag.

I løbet af dagen vil sydsiden af Hovedgaden være fyldt med private »lopper«, og mange af butikkerne vil også rykke helt ud på gaden. For børnene vil der være hoppeborg, trylleri og ballon spas.

HIF vil vise trampolinspring på scenen kl. 14.

Kl. 12.00 er der auktion over det maleri, som blev malet af borgerne i 2019 ved Ældresagens Billedmalerskole. Borgmester Michael Ziegler er auktionarius og arrangørerne håber på mange interesserede borgere, som vil byde maleriet op i en god pris.

Agnete Dollerup fra Billedmalerskolen oplyser, at beløbet ved auktionen fuldt ud går til at støtte et lokalt socialt initiativ.

Som afslutning på dagen vil der igen i år blive uddelt en præmie på 1.000 kroner til den forening, som efter de deltagende foreningers mening har den bedste og flotteste bod.

arrow Se billeder fra regnfuld høstfest: Men optimismen blev bevaret
28. august 2021 kl. 13:18 Opdateret: kl. 13:19
arrow Bymidte glæder sig til at holde høstfest
27. august 2021 kl. 05:53 Opdateret: kl. 13:43

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?