24. september 2021
Sangerinden Laila Engelbrecht og pianisten Erik Pape leverede et potpourri af gamle danske hits og viser. Foto: Callisto
gallery icon

Se billedserie

Sangerinden Laila Engelbrecht og pianisten Erik Pape leverede et potpourri af gamle danske hits og viser. Foto: Callisto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rullende festival: Publikum var ældre, men glæden den samme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rullende festival: Publikum var ældre, men glæden den samme
Taastrup - 09. juni 2021 kl. 11:23

Den populære festival Callisto har netop startet en rullende turne med musik rundt i Høje-Taastrup Kommune under parolen »Man kan være barn i alle aldre«.

arrow Læs også: Populær festival ruller igen: I år går de efter Plan B

Normalt laver de frivillige bag Callisto børnekultur med en stor årlig børnefestival, men i år har foreningen haft lyst til også at lave plejehjemskoncerter.

Den store festival må nemlig aflyses for andet år i træk, og derfor kører foreningen igen i år rundt i kommunen og spreder musik og glæde forskellige steder - i år altså også ved plejehjem.

Tirsdag fik beboerne på to plejecentre i Taastrup derfor en ekstraordinær oplevelse. Med en kulisse af en solrig sommerdag leverede sangerinden Laila Engelbrecht og pianisten Erik Pape et overdådigt sang-potpourri af gamle hits og viser som for eksempel Sommer og sol og Lille sommerfugl.

Gårdhaverne hos Birkehøj og Torstorp Plejecenter blev fyldt med viser, og beboere kunne nyde velkendte sange fra den danske sangskat.

- Man kunne se glæden i beboernes øjne, og vi er taknemmelige over, at vi måtte komme og optræde. Det hele kunne lade sig gøre på grund af et stort engagement fra de dejlige frivillige, siger Callistos talsmand, Carsten Junker, som også takker Kulturelt Samråd for at have ydet støtte til koncerterne.

Folkene bag Callisto håber, tirsdagens arrangement kan blive en årlig tradition, så man også efter corona besøger plejehjem med et sangshow af gode, gamle sange.

I næste uge besøger festivalen forskellige børnehaver med en »rullende Callisto« med det velkendte spas, børnemusik og højt humør.

De frivillige bag Callisto havde arrangeret koncert på både Birkehøj og Torstorp Plejecenter i går - til stor glæde for beboerne. Foto: Callisto

arrow Populær børnefestival kom på hjul: Børnene skal da have en fest
22. september 2020 kl. 11:07 Opdateret: kl. 11:07
arrow Populær børnefestival aflyses - men bliver rullende i stedet
11. september 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 09:04

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?