20. november 2019
Præsident for Taastrup Rotary Klub Pernille Høng Bengtsson ses her tidligere på året sammen med hoteldirektør Ronni Guldbrandsen fra First Hotel Høje Taastrup, der er ved at færdiggøre monteringen af det skilt, der skal vise byens gæster, hvor Taastrup Rotaryklub holder til. Foto: Marie Louise Baes (Baes Fotografi ApS)
Præsident for Taastrup Rotary Klub Pernille Høng Bengtsson ses her tidligere på året sammen med hoteldirektør Ronni Guldbrandsen fra First Hotel Høje Taastrup, der er ved at færdiggøre monteringen af det skilt, der skal vise byens gæster, hvor Taastrup Rotaryklub holder til. Foto: Marie Louise Baes (Baes Fotografi ApS)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rotary skal til Folkemøde på Bornholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rotary skal til Folkemøde på Bornholm
Taastrup - 13. juni 2016 kl. 09:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom Taastrup Rotary Klub er en del af verdens største netværk, er der mange der ikke kender til Rotary i det hele taget.

arrow Læs også: Engagement smitter fra ung til ung

Det vil de gerne lave om på, og derfor er de på folkemødet på Bornholm fra den 16. - 19. juni, så de besøgende kan finde ud af, hvorfor så mange vælger Rotary til i en travl hverdag. Her vil Taastrup Rotary også være repræsenteret.

- Vi vil gerne vise og fortælle, hvorfor 10.000 erhvervsaktive danskere og over 1,2 millioner stolte rotarianere verden over, mødes én gang om ugen. På alle møder er der et foredrag af en times varighed, hvor vi får indblik i relevante forhold inden for erhverv, samfund, kunst, kultur og internationale forhold, siger Mogens Holm fra Taastrup Rotary Klub og fortsætter:

- Vi vil gerne give en smagsprøve på et rigtigt Rotarymøde og har derfor inviteret en perlerække af interessante og aktuelle foredragsholdere til vore åbne møder. Blandt foredragsholderne kan man blandt andet opleve mediechef i Folkekirkens Nødhjælp Per Bjerre, som vil tale om WEFOOD, der bekæmper madspild ved at sælge overskudsmad fra supermarkeder. Kulturhistoriker og skribent Lars Kjærulf Møller, der vil tale om, at Danmark taber trods fremgang i turismen i Europa. Og administrerende direktør Lars Krebjerg fortæller om de nye pantstationer og konsekvensen af en eventuel pant på tyske dåser og flasker.

Rotary er også en hjælpeorganisation, der gør en forskel globalt og lokalt. Det spænder fra støtte til en social forening, børneafdelingen eller humanitære formål. Rotary har i mange år har gjort en stor indsats for at udrydde polio, og er tæt på målet. De midler de indsamler, går ubeskåret til formålet. De samarbejder med Rotary klubber og andre anerkendte organisationer i modtagerlandene, som kan følge projekterne til dørs.

Et tredje flagskib er deres udvekslingsstudenter. Hvert år udveksler de 200 danske studerende med andre unge i alverdens lande, i kortere og længere ophold.

Det og mere til, kan opleves på Rotarys stand J53 på Kæmpestranden, hvor de glæder sig til at besvare spørgsmål.

- Håber at se rigtig mange besøgende til vore møder, hvor vi serverer en let anretning, og har bornholmsk øl på hanerne, siger Mogens Holm.

arrow VIDEO: DGI og Team Danmark: Sporten skal have en national plan
17. juni 2016 kl. 10:53 Opdateret: kl. 06:38
arrow Gummistøvler og paraply er fornuftig folkemøde-dresscode
17. juni 2016 kl. 07:45 Opdateret: kl. 07:46
arrow Video: Danske Småøer er også på Folkemøde
16. juni 2016 kl. 15:16 Opdateret: kl. 15:17

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk