21. januar 2019
Der er mulighed for at høre historien om The Rolling Stones, når Rocklytteklubben på Taastrup Bibliotek den 6. marts byder på en musikalsk rejse.
Der er mulighed for at høre historien om The Rolling Stones, når Rocklytteklubben på Taastrup Bibliotek den 6. marts byder på en musikalsk rejse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rolling Stones i Rocklytteklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rolling Stones i Rocklytteklubben
Taastrup - 21. februar 2018 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rocklytteklubben på Taastrup bibliotek byder tirsdag den 6. marts klokken 19-21 på en musikalsk rejse gennem seks årtier med rockbandet The Rolling Stones. Hør historien om verdens mest kendte band-logo. Om medlemmernes personlige op- og nedture. Om uendelige turneer, rekord-koncerter, milliarder på bankbogen, utallige skandaler, om at holde sig på toppen i over halvtreds år og om at spille stadionkoncerter, når man har rundet de 70 år.

Her er der mulighed for at høre historien om verdens største rockband, The Rolling Stones, fortalt i billeder, musik og ord af musikjournalist Mikkel Falk Møller - en af landets største kendere, når det handler om bandet, der opfandt "sex, drugs & rock n' roll".

Bemærk, at der denne aften kræves billet. Gratis billetter kan bestilles på bibliotekets hjemmeside www.bibliotek.htk.dk

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk