10. juli 2020
Amfiteatret i Hedeland Naturpark har i år oplevet et historisk højt forsalg. På billedet ses Andrea Pellegrini, som skal synge hovedpartiet som Carmen i Opera Hedeland i 2019.  Foto: Ulrik Jantzen.
Amfiteatret i Hedeland Naturpark har i år oplevet et historisk højt forsalg. På billedet ses Andrea Pellegrini, som skal synge hovedpartiet som Carmen i Opera Hedeland i 2019. Foto: Ulrik Jantzen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekordstort forsalg til Carmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordstort forsalg til Carmen
Taastrup - 05. september 2018 kl. 06:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Salget af billetter til Opera Hedelands opførelse af Carmen i 2019 har sat ny rekord. Forslaget i august er således det højeste i 10 år og ligger 50 procent højere end sidste år og 30 procent højere end forrige år, hvor titlen ellers var den hyperpopulære La Bohème.

arrow Læs også: Opera Hedeland klar med stjernebesætning til Carmen

- Det store forsalg skyldes flere ting. Mange køber igen straks, fordi de har haft en god helhedsoplevelse med både opera, natur og god mad. At anmelderne taler pænt om forestillingen spiller også ind, lyder det fra operachef Claus Lynge.

Desuden betyder det meget for salget, at Carmen er en kendt og elsket opera. Ifølge Opera Hedelands direktør er salget dog alligevel bemærkelsesværdigt højt i år.

- Carmen er en meget kendt titel i operagenren. Historien er eksotisk, skøn og dramatisk og byder på noget af det mest fantastiske musik i operahistorien. Det sætter ekstra gang i salget, når vi har sådan en titel på programmet. Men at den sælger så meget bedre end La Bohème er alligevel en overraskelse, siger Claus Lynge.

Salget af billetter fortsætter helt frem til forestillingerne i august 2019.

Opera Hedeland oplyser, at de også denne gang yder særlige rabatter til unge under 40, og at de i september desuden forventer at indgå en særlig rabataftale med Ældresagen.

arrow Høje-Taastrupborgere går mest i Opera Hedeland
17. november 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 09:34
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk