28. maj 2020
TIK Løberne arrangerer Refleksløb torsdag den 24. oktober i samarbejde med Børneulykkesfonden - et løb som er åbent for alle, og hvor det er gratis at deltage. Foto: PR
TIK Løberne arrangerer Refleksløb torsdag den 24. oktober i samarbejde med Børneulykkesfonden - et løb som er åbent for alle, og hvor det er gratis at deltage. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Refleksløb lyser Taastrup op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Refleksløb lyser Taastrup op
Taastrup - 22. oktober 2019 kl. 16:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Løbeklubber landet over lyser torsdag den 24. oktober Danmark op, når de i samarbejde med Børneulykkesfonden afvikler Refleksløb på Årets Refleksdag.

TIK Løberne har i denne forbindelse arrangeret deres eget Refleksløb, som finder sted i Taastrup den 24. oktober.

TIK Løbernes Refleksløb er en del af kampagnen Årets Refleksdag, som er en årlig tradition, der sætter fokus på, hvordan reflekser i den mørke tid skaber synlighed i trafikken, så der i sidste ende undgås ulykker.

Refleksløbet er et anderledes motionsløb, hvor sikkerhed og synlighed er omdrejningspunkterne. Endvidere er det ikke blot et løbekoncept for motionens skyld, men også et velgørenhedsløb, som TIK Løberne har valgt at støtte.

Løbet starter ved TIK klubhuset på Parkvej 78 i Taastrup klokken 18.30, og der løbes mellem 5 og 12 km.

Løbet arrangeres som et »socialt løb« - det vil sige, at man løber med et hold og ikke løber hverken hurtigere eller langsommere end holdet.

Alle er velkomne til at være med - man kan bare møde op.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk