24. januar 2019
Pensionatet Blå Kors på Ludvig Hegners Allé kommer snart til at danne rammen om det nye projekt: Tøjhuset. Foto: Torben Huus
Pensionatet Blå Kors på Ludvig Hegners Allé kommer snart til at danne rammen om det nye projekt: Tøjhuset. Foto: Torben Huus
Foto: Torben Huss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reception: Tøjhuset i Blå Kors

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reception: Tøjhuset i Blå Kors
Taastrup - 11. januar 2018 kl. 15:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny aktivitet til direkte gavn for mennesker, som har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet, bliver officielt åbnet i Taastrup tirsdag den 23. januar 2018.

Det sker, når Blå Kors Pensionat på Ludvig Hegners Allé 2 med en reception - indvier Tøjhuset.

Her skal tøj, der er indsamlet i 4Plus-containere, sorteres til videre salg.

Selve Tøjhuset er en lille pavillon i pensionatets have, men den socialøkonomiske virksomhed, 4Plus, der er etableret til at stå for opgaven, skal efter planen vokse sig større. En af fremtidsdrømmene er at åbne en butik i Taastrup med genbrugstøj, - sko og - tasker.

4Plus giver nemlig mulighed for, at en række mennesker kan få et indhold i deres liv ved, at de kan komme og udføre en opgave en eller flere dage om ugen. Projektet henvender sig til mennesker, som har været uden for arbejdsmarkedet i mange år - måske altid.

Den daglige drift skal - ud over pensionatets brugere - styres af en gruppe frivillige. Det overordnede ansvar ligger hos et par medarbejdere på pensionatet.

Tøjhuset er i vid udstrækning sponsoreret af private virksomheder. Vanløse Trælasthandel har således doneret træværk. Frandsen-El har doneret el-arbejde. Titan Container har doneret en del af lejen af en stor container, hvor tøjet er opbevaret, og DK-Låseservice på Taastrup Hovedgade har doneret låse til tøjcontainerne rundt omkring.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk