19. maj 2019
Prinsesse Isabella spillede kamp lørdag den 8. december. Foto: Jørgen Skorstensgaard
gallery icon

Se billedserie

Prinsesse Isabella spillede kamp lørdag den 8. december. Foto: Jørgen Skorstensgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prinsesse Isabella spillede tennis i Hedehusene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prinsesse Isabella spillede tennis i Hedehusene
Taastrup - 10. december 2018 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tennisklubben i Hedehusene afviklede i weekenden 8.- 9. december SLTU Head Cup for U12 spillere med i alt 16 piger fra hele Sjælland.

En af spillerne var prinsesse Isabella, som kom sammen med sin veninde fra Hellerup Idræts Klub. Normalt spiller hun i kategori 3 for spillere i den nederste 2/3 af juniorranglisten, men i denne weekend havde hun lyst til at prøve kræfter med turneringen, som var for kategori 2 spillere, som ligger fra nr. 15 på juniorranglisten.

Det viste sig at blive en for stor mundfuld for prinsessen, selvom hun havde mange gode slag. Nogle af slagene blev dog for lange og det betød, at hun tabte sin første kamp til en spiller fra KB. Herefter fik hun mulighed for at gå videre til Bonusrunden, idet alle spillere er garanteret mindst to kampe. Her gik det noget bedre, idet hun havde fået styr på de lange bolde. Modstanderen fra Hørsholm Rungsted Tennisklub vandt dog med cifrene 6-4 og 6-1.

Hele turneringen blev vundet af Amalie Lyttik, som også kommer fra Hørsholm Rungsted. Nr. 2 blev Lea-Amalie Wejp-Olsen fra B93 Tennis.

Prinsesse Isabella spillede også med i en turnering i Hedehusene Tennisklub i november 2017. Det var prinsessens første turnering udenfor hendes egen klub. Her var hendes forældre kronprins Frederik og kronprinsesse Mary også til stede for at overvære datterens debut i en tennisturnering.

Da det ikke er alle tennisklubber, som råder over en tennishal, som Hedehusene Tennisklub gør, stiller klubben i løbet af vintersæsonen sin hal til rådighed for 10 juniorturneringer, som arrangeres af Sjællands Tennisunion. Turneringerne afvikles over en hel weekend, lørdag kl. 9-20 og søndag kl. 13-18. Næste turnering er allerede i den kommende weekend den 15.-16. december, hvor der afvikles U16 for drenge. Der er gratis adgang til at overvære kampene, som foregår i tennishallen, som ligger ved siden af Hedehushallen, Charlottegårdsvej 2, Hedehusene.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk