26. juni 2019
Jette Jacobsen blev kåret til Årets Træner 2018 i Fløng Kondi. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Jette Jacobsen blev kåret til Årets Træner 2018 i Fløng Kondi. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populære vindere: Løbeklub kårer årets løber og træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populære vindere: Løbeklub kårer årets løber og træner
Taastrup - 22. januar 2019 kl. 10:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 1992 har Fløng Kondi hvert år i januar måned kåret Årets Løber, som bliver udvalgt af sidste og forrige års Årets Løber. Prisen bliver uddelt ved klubbens julefrokost, og i år var ingen undtagelse.

Der er ingen kriterier for valget, der dog skal begrundes. Årets Løber 2018 blev Michael Emanuel, som har været medlem af Fløng Kondi siden 1. januar 2017. Han har lige siden, han startede i klubben, involveret sig fuldt og helt i løbeklubbens aktiviteter, lød det i begrundelsen for årets valg.

Michael er medlem af klubbens bestyrelse, han er træner for et af klubbens hold, og han hjælper ofte ved Hedelandsløbet og andre aktiviteter. I denne vintersæson har Michael også været speaker ved DGI's Crossløb i Hedeland, som Fløng Kondi arrangerede.

Ligeledes har Michael holdt foredrag ved en klubaften, hvor han fortalte om sin kamp mod sygdom og overvægt, og om vejen til at være, hvor han er nu.

I en lang periode lagde Michael hver uge en fredagshilsen på klubbens Facebook-side, hvor han kort opridsede den forløbne uge i klubben og altid afsluttede med et lille citat om at være glad og positiv.

Sidste forår arrangerede Michael sammen med sin kone, Mette, og et andet klubmedlem, et dejligt løb på Ordrup Næs med efterfølgende brunch i sit sommerhus.

Michael er en ivrig løber, og efter 2,5 måned i klubben, løb han sit første 10 km-løb, hvilket var en stor sejr for ham.

I foråret 2018 var det så tid for Michael, til at kaste sig ud i, at løbe halvmarathon. Han debuterede ved Berlin Halvmarathon og har nu løbet i alt 6 halvmarathon, hvor han har forbedret sin løbetid med hele 30 minutter på de 21 km - og der er allerede sat flere halvmarathon i kalenderen.

Ved FHI's nytårskur i januar 2018 blev Michael hædret for sin indsats i klubben og for sit positive sind.

Denne vinter deltager Michael i Høje-Taastrup Kommunes Foreningslederakademi for at dygtiggøre sig til gavn for klubben.

Michael er derfor en meget værdig modtager af pokalen som Årets Løber 2018, lyder det.

Årets Træner kåres efter indstilling fra klubbens medlemmer, og i år tilfaldt den hæder Jette Jacobsen.

Begrundelsen lyder, at hun altid er meget motiverende, engageret og imødekommende. Hun er der altid 100 procent for løberne og sørger altid for opsamling, så alle kommer samlet hjem.

Årets træner er virkelig god til at få nye løbere til at følge sig velkommen og giver gerne et knus, og hun tager sig virkelig godt af den enkelte og er altid klar til at besvare de spørgsmål, som løberne måtte have omkring træning, lyder det i begrundelsen for årets valg.

- Årets træner er et stor forbillede for alle løbere i Fløng Kondi, lyder det fra Anni Bech, formand for Fløng Kondi.

Der var stående bifald fra klubbens medlemmer til begge valg.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk