29. september 2021
Købmand Henrik Andersen genindfører vinsmagning i sin MENY. Foto: MENY
Købmand Henrik Andersen genindfører vinsmagning i sin MENY. Foto: MENY
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populære vinaftener vender tilbage: Smag på op til 80 vine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populære vinaftener vender tilbage: Smag på op til 80 vine
Taastrup - 12. september 2021 kl. 16:50

Efter sidste års corona-aflysninger er MENY Taastrup i Blåkilde centeret igen klar til at byde velkommen til de populære vinaftener. Det foregår onsdag den 27. oktober og torsdag den 28. oktober. fra klokken 19.30 til 21.30. I lighed med de tidligere år vil der være mellem 70-80 vine at smage på og dertil en lækker tapas buffet. Der vil også være lodtrækning på billetten om præmier. Købmand Henrik Andersen fortæller, at mange er begyndt at spørge efter biletter til aftenerne, og at de nu bliver sat til salg.

- Vi har i år besluttet at skære antallet ned med 100 personer pr. aften, så der bliver mere plads til alle. Så man skal være hurtigt ude for at sikre sig en billet til de populære aftener, hvor man mødes med venner og bekendte eller naboerne til vinsmagning og en hyggelig snak, siger han og fortsætter:

- Det er 14. gang, at de populære vinsmagninger afholdes, og billetterne kan købes i kiosken efter først til mølle-princippet. Der plejer at være stor rift om billetterne, så man skal være være hurtig.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?