22. september 2020
Der er fortsat mulighed for at komme en tur ud i Hedeland Naturpark med de hyggelige veterantog. Sæsonen bliver nemlig forlænget. Foto: PR
Der er fortsat mulighed for at komme en tur ud i Hedeland Naturpark med de hyggelige veterantog. Sæsonen bliver nemlig forlænget. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær veteranbane forlænger sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær veteranbane forlænger sæsonen
Taastrup - 05. september 2020 kl. 12:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en sen start på sommersæsonen på grund af coronavirussen, forlænger Hedelands Veteranbane nu sommersæsonen helt til søndag 4. oktober. Det betyder, at du kan nyde Hedelands mange kvaliteter fra veterantoget hver søndag med første afgang fra Hedehusgård Station 10.30.

Veteranbanen kører desuden et af de populære aftentog onsdag 9. september.

- Vi har i sommerens løb oplevet en stor interesse for vores veterantog. I en tid, hvor mange ikke er helt sikre på, hvordan coronasituationen påvirker deres hverdag og fritid, tilbyder vi en nem og sikker oplevelse i Hedelands friske luft, siger Claus Nielsen, der er formand for Hedelands Veteranbane.

- Man kan sige, at vi med forlængelsen af sæsonen prøver at indhente den sene sæsonstart på forårsaget af coronavirussen, tilføjer han.

Aftentogene, hvor man har mulighed for at opleve Hedeland i tiltagende mørke fra toget, køres onsdag 9. september med afgang fra Hedehusgård kl. 17, 18, 19 og 20.

Den 9. september vil man fra toget rigtigt kunne opleve mørket fra togvognene, der kun er oplyst af små flagermuselygter.

- Med forlængelsen kommer vores sommerkørsel til at hænge sammen med efterårskørslen, der løber af stablen i uge 42. Det giver helt unikke muligheder for publikum for at få meget forskellige indtryk af Hedeland næsten lige når det passer dem - og måske endda flere gange, siger Claus Nielsen.

Banen er bygget og vedligeholdt af frivillige og er i dag 5 km lang. De frivillige ved veteranbanen er gennem fællesskab og meningsfuldt arbejde med til at styrke og forbedre sammenhold på tværs af alder og uddannelse. Hedelands Veteranbane blev i 2019 kåret som vinder af Høje-Taastrup Kommunes foreningspris for sit aktive arbejde året rundt med veterantogene, der er med til at sætte kommunen på landkortet.

Køreplaner for togene findes på www.ibk.dk/koereplan.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk