26. marts 2019
Københavns Vestegns Politi efterlyser den 27-årige Mohammad Jahangery, som er sigtet for muligt drab på sin kone. Foto: Københavns Vestegns Politi
Københavns Vestegns Politi efterlyser den 27-årige Mohammad Jahangery, som er sigtet for muligt drab på sin kone. Foto: Københavns Vestegns Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser mand for drab på hustru

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser mand for drab på hustru
Taastrup - 12. november 2018 kl. 15:26
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 27-årige Mohammad Jahangery fra Hedehusene, som er sigtet for muligt drab på sin kone.

arrow Læs også: 27-årig mand sigtet for at dræbe sin hustru

Natten til søndag den 11. november fandt politiet en ung kvinde død i en lejlighed i Charlotteager i Hedehusene. Kvinden er sidst set i live i onsdags, og politiet efterforsker hendes død som muligt drab.

I forbindelse med efterforskningen har Københavns Vestegns Politi internationalt efterlyst kvindens 27-årige mand Mohammad Ayoub Jahangery.

Jahangery er af afghansk afstamning og han er 182 cm høj og har mørkt hår og brune øje.

Mohammad Jahangery blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet in absentia ved Retten i Glostrup. Da retsmødet foregik bag lukkede døre, er det ikke muligt for Københavns Vestegns Politi at kommentere yderligere på sagen.

Manden er sigtet for at have dræbt sin hustru fra 6.-8. november, subsidiært er han sigtet for vold med døden til følge.

Politiet havde indtil retsmødet været helt lukkede omkring sagen, da man afventede resultatet af en række undersøgelser.

Den sigtede er nu efterlyst international. Han er varetægtsfængslet frem til den 7. december.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk