29. september 2020
Vestegnens Politi vil være klar ved skolerne, når eleverne på mandag vender tilbage efter sommerferien. Foto: Lars Ramlov
Vestegnens Politi vil være klar ved skolerne, når eleverne på mandag vender tilbage efter sommerferien. Foto: Lars Ramlov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet advarer: Vi er klar med bødeblokken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet advarer: Vi er klar med bødeblokken
Taastrup - 08. august 2020 kl. 19:53

Mandag er første skoledag for mange - og dermed starten for en del små trafikanters allerførste ture til og fra skole. De næste uger holder politiet derfor et ekstra vågent øje på skolevejene, lige før klokken ringer ind.

- Nu skal mange små drenge og piger lære at begå sig i trafikken til fods og på cykel - de kan være usikre og derfor skal alle vi andre trafikanter give dem ekstra plads og vise dem et helt særligt hensyn, siger leder i lokalpolitiet, vicepolitiinspektør Søren Uhre, Københavns Vestegns Politi.

I de kommende uger vil betjente fra Københavns Vestegns Politi stå klar ved skolerne og på skolevejene om morgenen:

- Vi vil allerhelst nøjes med at tale om trafiksikkerhed med børn og voksne, for det skal være sikkert og trygt for børn og unge at cykle eller gå i skole. Men vi har jo altid bødeblokken med, hvis det er, siger vicepolitiinspektøren.

Betjente fra lokalpolitiet, patruljetjenesten og færdselspolitiet besøger så mange skoler på Vestegnen som muligt i de kommende uger - visse steder med fotovogne.

De vil fokusere på sikkerhed og hensyn til børn i trafikken - og have et ekstra øje på biler i høj fart ved skoler, børn uden sikkerhedsseler, brug af håndholdt mobil, parkeringer til fare og øvrig trafikal adfærd.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk