15. december 2018
Der er »Pinse & Picnic« i Høje-Taastrup Kommune 2. pinsedag. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Der er »Pinse & Picnic« i Høje-Taastrup Kommune 2. pinsedag. PR-foto
Foto: Kåre Gade
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pinse og picnic: En anderledes gudstjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pinse og picnic: En anderledes gudstjeneste
Taastrup - 15. maj 2018 kl. 07:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kristendom og natur hænger tæt sammen. Det bliver særlig tydeligt 2. pinsedag, når de ti kirker i Ishøj og Høje Taastrup samles for at arrangere »Pinse & Picnic«, som er en afslappet og anderledes gudstjeneste, hvor man er ude i naturen.

I år kan man kan glæde sig til at høre børnekor under ledelse af organist Henny Holm fra Rønnevang Kirke. Koret består af børn fra flere kirker, der er gået sammen om at synge til gudstjenesten. Børnene har øvet sig på sange, der handler om det særlige ved pinse. Sangglade børn kan »hoppe med« fra klokken 10.30, hvor der øves lige inden gudstjenesten.

Man kan også møde præster fra kirkerne, der deles om alle opgaverne under gudstjenesten. Musikken leveres af jazzkvartetten Boogaloo Brothers, der tæller to præster blandt musikerne. Både under og efter gudstjenesten vil der være ballonkunst med klovnen Trampolina, der i år har en særlig overraskelse med til glæde for både børn og voksne.

Efter gudstjenesten kan man købe lagkage, pølser og brød hos lokale FDF'ere og De Grønne Pigespejdere, lige som der efter gudstjenesten serveres kaffe. Man kan også selv medbringe picnickurv. Der vil være stole, men medbring gerne selv tæppe eller havestol. Bestil kørsel til gudstjenesten i din lokale kirke.

Friluftsgudstjenesten finder sted i præstegårdshaven bag ved Høje Taastrup Kirke på Præstegårdsvej 3, 2630 Taastrup den 21. maj klokken 11.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk