24. november 2017
Rock-veteranen Peter Belli spiller på Torslunde Festival den 19. maj. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Rock-veteranen Peter Belli spiller på Torslunde Festival den 19. maj. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter Belli og Dodos er klar til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Belli og Dodos er klar til festival
Taastrup - 18. maj 2017 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endelig er sommeren ved at indfinde sig, og den årlige Torslunde Festival løber af stablen for 17. gang den 19. og 20. maj.

Festivalen kaldes af mange for Danmarks mindste men hyggeligste festival, og kvaliteten af både musik, mad, bar og stemning er helt i top.

I det store firemastede cirkustelt er der plads til 600 danseglade og tørstige gæster, og i den velassorterede bar kan man få alle ønsker opfyldt med hensyn til farverige drinks eller kolde fadøl.

Der er også sørget for, at man kan få et godt måltid mad; Tina's pølser og Grillguru.dk vil servere lækker festivalmad med et ekstra kvalitetstwist.

Torslunde Festival 2017 starter fredag aften den 19. maj klokken 18.00 med det velkendte husorkester Hard Bargain Bluesband, som består af voksne drenge, der har trådt mange scener og gulve skæve på diverse spillesteder. Efter en gedigen gang opvarmning er scenen klar til selveste Peter Belli, som siden 60'erne har givet tusindvis af koncerter.

Peter Belli har i en alder af 73 år besluttet sig for at skrue ned for tempoet og afslutter en glorværdig karriere med en stor turné rundt i Danmark med start i Torslunde. Det er en enestående chance for at sige farvel til en legende i dansk rock.

Zididada overtager herefter scenen og giver publikum en række af de ørehængere og evergreens, de har begejstret publikum med, siden de i 00´erne introducerede danskerne til evig sol, fest og farver.

Lørdag den 20. maj klokken 15.00 starter husorkestret Orkan med en god gang Old School Rock og kører på med et helt særligt swing, indtil Billy Cross indtager scenen med traditionel amerikansk Rock'n Roll med masser af guitar og høj energi. Efter denne optakt indtages scenen af ingen ringere end Dodo & the Dodos, som er en institution i dansk musik. I mere end 30 år har de leveret syng-med hits som Vågner i natten, Sømand af verden, Vi gør det vi kan li' og alle de andre.

Herefter præsenteres det nye danske countryband Hillbilly Bones, som spiller nye og gamle numre, som alle kan være med på. Aftenen afsluttes med en kæmpe dansefest leveret af Kærså - Remar & friends. Bandet består af rygraden fra Danseorkesteret, Moonjam m. fl., og publikum får alle de gode gamle fra dengang. Der bliver helt sikkert trængsel på dansegulvet.

Festivalen afholdes som alle tidligere år på forårsgrønne marker i landlige omgivelser på Torslundevej 34 nær Torslunde Landsby, Ishøj.

Se nærmere oplysninger på www.torslunde-festival.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk