24. september 2021
Her får man et godt indtryk af den nye padeltennisbane i Hedehusene Tennisklub. Foto: Hedehusene Tennisklub
gallery icon

Se billedserie

Her får man et godt indtryk af den nye padeltennisbane i Hedehusene Tennisklub. Foto: Hedehusene Tennisklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Padelbane åbner snart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Padelbane åbner snart
Taastrup - 09. juni 2021 kl. 16:07

Der er meget snart mulighed for at prøve sportsgrenen padeltennis af.

arrow Læs også: Populær sport stormer frem: Nu kommer den til byen

På lørdag den 12. juni indvies en nyetableret padelbane i Hedehusene. Banen hører under Hedehusene Tennis, som dermed får ny aktivitet på Hedehusene Tennisanlæg .

I ugerne op til indvielsen har de sidste arbejder været i gan, så banen er klar til at brug. Banen er en såkaldt Panorama PRO, og der er stort udsyn og indsyn.

Fundamentet er støbt og et lag drænasfalt på banen betyder, at regnvand altid forsvinder hurtigt og ikke generer spillet på banen nævneværdig.

Selve buret, som hegner banen ind, er opsat, og glasset er sat i. Et tæppe af mærket Supercourt Mondo er også lagt på banen. Det er en meget holdbar mikrofiber beregnet til opvisnings- og kampbaner.

- Det er helt fantastisk at stå på tæppet inde på banen og opleve padeltennisbanen - det føles præcis som om du står midt i naturen og kan spille Padeltennis, fortæller formand for Hedehusene Idrætscenter Jens Bjerge.

Indvielsen af banen foregår lørdag den 12. juni kl. 12.

Arrangementet starter dog allerede kl. 11, hvor Hedehusene Tennisklub afholder deres årlige standerhejsning. Derefter begynder indvielsen kl. 12, og formand for Hedehusene Idrætscenter Jens Bjerge byder velkommen og der vil være tale af formand for Hedehusene Tennisklub, Børge Korsholm.

Borgmester Michael Ziegler kommer og indvier banen og klipper den røde snor. Herefter vil Michael Ziegler og spillere fra Hedehusene Tennisklub gå i aktion på banen.

- Alle er velkommen og jeg synes at der er en god lejlighed til at lade gåturen gå til Byparken og forbi Hedehusene Tennisanlæg og se Padeltennisbanen, som nu bliver rammen om endnu en flot facilitet i kommunen, fortæller Jens Bjerge.

Banen har været en lillesmule forsinket, og det er bl.a. på grund af vejret, men tennisklubben og HIC er stolte over hvor stærkt det trods alt er gået.

- Vi forventer stor tilgang af nye medlemmer til bl.a. Hedehusene Tennisklub, fortæller Jens Bjerge, men det bliver også muligt at leje banen selvom man ikke er medlem af en forening - men så koster det et gebyr for at booke banen.

arrow Først kom stort padelcenter: Nu er der flere padelbaner på vej
23. februar 2021 kl. 06:29 Opdateret: kl. 10:44

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?