19. oktober 2019
Varehuschef i Kvickly i Taastrup støtter om madspild og vil donere overskudsmad til udsatte borgere. PR-foto
Varehuschef i Kvickly i Taastrup støtter om madspild og vil donere overskudsmad til udsatte borgere. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overskudsmad til udsatte borgere: Dagligvarebutik vil ikke lade mad gå til spilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overskudsmad til udsatte borgere: Dagligvarebutik vil ikke lade mad gå til spilde
Taastrup - 17. december 2018 kl. 11:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kvickly Taastrup har indgået et samarbejde med foreningen »Stop Spild Lokalt« om donation af den mad, der ikke kan holde sig julen over.

Formålet med »Stop Spild Lokalt« er at reducere madspild og hjælpe økonomisk trængte borgere. Det er et formål varehuschef Brian Henriksen fra Kvickly Taastrup gerne vil støtte op om.

- Vi arbejder hver dag med at bekæmpe madspild. Specielt op til jul med tre lukkedage vil der værre større mængder overskudsmad. Derfor er vi glade for, at vi kan støtte »Stop Spild Lokalt«, som dermed hjælper rigtig mange personer og familier med at få en god jul, siger Brian Henriksen.

Det er »Stop Spild Lokalt« i Albertslund, der samler overskudsmad fra butikker i Taastrup, Vallensbæk og Albertslund og enkelte andre i nærliggende byer. En del af maden bliver uddelt den 23. december om aftenen fra Albertslund Centrum, hvor borgere fra de tre kommuner kan komme og hente mad til juledagene. Herudover vil foreningen i samarbejde med hjælpeorganisationer og netværk målrette en del af maden til økonomisk trængte borgere i de tre kommuner.

I Høje-Taastrup Kommune hjælper Miljø- og Energicenteret med at noget af overskudsmaden kan nå ud til borgere i byen, der har brug for det.

- I Miljø- og Energicenteret har vi gennem årene opnået en stor berøringsflade med borgere i byen, herunder også borgere, der er økonomisk trængte. Det er helt i vores ånd både at kunne være med til at reducere madspild og samtidig hjælpe mennesker med behov, siger Tina Faber, der er leder af Miljø- og Energicenteret i Høje Taastrup.

Borgere fra de tre kommuner og omegn kan hente den indsamlede mad den 23. december fra kl. 22.00. Maduddelingen finder sted i de gamle Nordealokaler, Bytorvet 2 i Albertslund Centrum.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk