18. oktober 2019
Familier fra Høje-Taastrup Kommune fik for nylig en tur i Zoologisk Have, hvor der blandt andet er næsehorn. Foto: Kasper Ellesøe
Familier fra Høje-Taastrup Kommune fik for nylig en tur i Zoologisk Have, hvor der blandt andet er næsehorn. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Organisation støttede familier med zoo-tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Organisation støttede familier med zoo-tur
Taastrup - 09. juni 2019 kl. 12:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig var 50 børn og voksne fra Familiens Hus i Høje Taastrup i Zoologisk Have på Frederiksberg.

Turen var kommet i stand som en gave fra Taastrup Rotary Klub til Familiens hus og de mange børn i alderen 2-7 år fik en dejlig dag, hvor de også fik set de nyankomne pandaer. Også madkurven var der sørget for, da Kejserindens Gryder dukkede op umiddelbart inden afgang og overrakte en pose med lækkerier til hver enkelt deltager.

Både børn og voksne fik en dejlig dag med adspredelse fra den normale hverdag og det var en samling trætte børn og forældre, der sidst på eftermiddagen vendte tilbage til Familiens Hus, lyder det.

Rotary Danmarks hjælpefond havde støttet turen med halvdelen af udgifterne og Taastrup Rotary Klub havde selv tilvejebragt det resterende beløb.

Taastrup Rotary Klub forestår også det årlige juletræ i CITY 2, hvor der indsamles gaver til børn ligesom klubben i år har støttet foreningen Broen i Høje Taastrup, hvis formål er at understøtte børn og unge økonomisk, således at de kan dyrke idræt.

Familiens Hus er et partnerskab mellem Mødrehjælpen og Høje-Taastrup Kommune og er en helhedsorienteret indsats målrettet gravide og mødre under 30 år i kommunen. Indsatsen har bl.a. til formål at styrke kvindernes handle- og forældrekompetence, netværk samt mulighed for at komme i uddannelse og beskæftigelse.

Taastrup Rotary Klub er del af et globalt netværk af frivillige ledere, der arbejder med verdens mest presserende humanitære udfordringer. Rotary samler 1,2 millioner medlemmer fra mere end 34.000 klubber i over 200 lande og geografiske områder. Deres arbejde forbedrer menneskeliv på både lokalt og internationalt niveau. For mere information besøg: www.rotary.dk, www.rotary.org og https://www.facebook.com/TaastrupRotary/

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk