11. juli 2020
Taastrup Amatør Scene sætter musicalen Annie op. Der er forestillinger i november 2019 og januar 2020. Foto: Taastrup Amatør Scene
Taastrup Amatør Scene sætter musicalen Annie op. Der er forestillinger i november 2019 og januar 2020. Foto: Taastrup Amatør Scene
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev musicalen Annie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev musicalen Annie
Taastrup - 17. oktober 2019 kl. 09:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»I morgen! I morgen! Jeg elsker 'I morgen'. Du' altid en dag herfra!«

»Det' et knokleliv.«
Sådan lyder nogle af de kendte strofer fra succesmusicalen Annie fra 1977, og de får snart nyt liv på Fredensvej lige midt i Taastrup.

Til november er Taastrup Amatør Scene nemlig klar med sin fortolkning af historien om den lille rødhårede og forældreløse pige Annie og hunden Sandy med den sandfarvede pels.

Handlingen foregår i USA i 1933 under Den Store Depression. Annie - en altid optimistisk og praktisk anlagt pige på 11 år - bliver udvalgt blandt de forældreløse piger på børnehjemmet til at tilbringe julen hos mangemilliardæren mr. Warbucks. Han bliver så betaget af Annie, at han vil adoptere hende. Annie vil gerne finde sine rigtige forældre, og det lover mr. Warbucks at hjælpe med - sammen med FBI og præsident Roosevelt! Annies pludselige held modarbejdes dog af Annies værste plageånd, forstanderinden på børnehjemmet miss Hannigan og hendes småkriminelle bror Rooster.

Forestillingen har premiere 2. november og spiller syv forestillinger i november 2019 og seks forestillinger i januar 2020.

Men hvorfor overhovedet tage en så gammel musical op? Har den overhovedet noget at sige os i dag - ud over, at det er en forestilling med masser af fantastisk musik? Det synes instruktør Niels Søndergaard i høj grad, at den har.

- Kender vi ikke alle det, at vi står i noget svært og bare har lyst til at opgive det hele? Her tænker Annie jo stik modsat. Hun må gå så meget igennem, men alligevel mister hun ikke troen på, at det hele nok skal gå, og hun har et gå-på-mod, som vi alle kunne lære noget af. Ung såvel som gammel, siger han.

Billetter kan købes på www.t-as.dk. Anbefalet alder fra seks år.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk