17. oktober 2021
Der var udsolgt af stadepladseri marts 2020, da loppemarkedet sidst blev afholdt. Foto: Lars Andersen
Der var udsolgt af stadepladseri marts 2020, da loppemarkedet sidst blev afholdt. Foto: Lars Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Lions lopper og støt humanitært arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Lions lopper og støt humanitært arbejde
Taastrup - 16. september 2021 kl. 15:02

Lions Ishøj åbner nu for det store loppemarked, Lions Ishøj Halmarked, i Ishøj Idræts & Fritidscenter i weekenden 9. & 10. oktober 2021.

Det var planlagt, at Lions Ishøj Halmarkedet skulle afholdes i marts 2021. Det var ikke muligt, da Ishøj Idræts & Fritidscenter har være ombygget til vaccinecenter. Nu har Lions Ishøj fået grønt lys og er i gang med planlægning og indtegning af lopper og kræmmere.

Mange stadepladser er allerede reserveret, og Lions Ishøj forventer udsolgt inden for få uger. Med en entrebillet på 20 kroner er man med til at støtte Lions Ishøjs humanitære arbejde, som hele overskuddet vil gå til.

Børn under 12 år har gratis adgang i følge med en voksen. Lions Ishøj donerer meget til lokale foreninger i Ishøj, men også nationalt og internationalt.

Lars Andersen fra Lions Ishøj udtaler, at det forventes, at der kommer mere end 110 lopper/kræmmere og ca. 2.000 besøgende.

I år bliver der et bredt udvalg af både nye og brugte varer, da mange lopper i denne corona-tid har haft rig mulighed til at få tømt loftet.

Lørdag 9. oktober vil Helle Kamvig, vurderingschef hos Lauritz.com, afholde et vurderingsarrangement. Her kan man få en ekspert til at vurdere, hvad et stykke design, smykke eller kunst er værd. Cafeen i Idrætscenteret vil være åben.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?