23. marts 2019
Holbækmotorvejen i Hedehusene er spærret efter en trafikulykke.
Holbækmotorvejen i Hedehusene er spærret efter en trafikulykke.
Foto: ThinkFoto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opdateret: Motorvej spærret af ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opdateret: Motorvej spærret af ulykke
Opdateret 07. juli 2018 kl. 16:18
Taastrup - 07. juli 2018 kl. 15:41
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Artiklen er opdateret med seneste oplysninger fra politiet.

Vestegnens Politi oplyser kort efter klokken 16, at der nu er åbnet i to spor på Holbækmotorvejen efter en alvorlig trafikulykke, som skete kl. 15.14.

Tre-fire biler var involveret i ulykken. En person blev alvorligt kvæstet, og blev med politieskorte kørt til behandling på Rigshospitalets traumecenter. De første meldinger går på, at denne person dog skulle være uden for livsfare. To andre personer er kommet lettere til skade.

Ulykken skete muligvis på grund af, at der blev tabt gods på motorvejen fra en trailer. Det ville bilister så undvige, og det endte altså med sammenstød.

Der opstod en lang kø på Holbækmotorvejen, som mange også bruger til kørsel mod Roskilde Festivalen. Den lange kø fik nogle bilister til at vende og køre tilbage i nødsporet. Det lykkedes dog ikke politiet at få fat i disse bilister, da man var fuldt beskæftiget med ulykken, afspærringer og trafikreguleringer.

Her er den oprindelige artikel:

Holbækmotorvejen i udadgående retning er i øjeblikket helt afspærret, efter der er sket en trafikulykke. Politiet har netop oplyst, at spærringen er på ubestemt tid.

Ulykken er sket kort før afkørsel 7B mod Hedehusene. Den første melding går på, at flere biler er involveret, og at der er flere tilskadekomne. Det er dog endnu uklart, hvor alvorligt det er.

Vestegnens Politi opfordrer bilisterne til at køre fra ved afkørsel 7A i Høje Taastrup.

Samtidig opfordrer politi - med eftertryk - til at bilister ikke vender og kører tilbage i nødsporet. »Lad nu være,« er den klare besked fra Vestegnens Politi, der også beder bilisterne at respektere redningsfolkene og anvisninger på stedet.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk