6. april 2020
Branden i ejendommen på Sengeløsevej 8 natte til tirsdag var voldsom, og to mænd nåede ikke ud af flammerne. Foto: Presse-fotos.dk
Branden i ejendommen på Sengeløsevej 8 natte til tirsdag var voldsom, og to mænd nåede ikke ud af flammerne. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omkomne mænd var håndværkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omkomne mænd var håndværkere
Taastrup - 20. marts 2020 kl. 16:03
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi bekræfter nu, at det var to udenlandske håndværkere, der omkom i den voldsomme brand i en landejendom på Sengeløsevej 8 natten til tirsdag.

arrow Læs også: Voldsom brand på ejendom: To personer indebrændt

Den ene var en 23-årig mand fra Litauen, og hans pårørende er nu underrettet om dødsfaldet. Det andet offer er ikke identificeret med sikkerhed, oplyser politiet.

De to mænd arbejdede begge som håndværkere i Danmark og boede til leje i den nu nedbrændte ejendom sammen med flere andre udenlandske personer. Da politiet ankom til branden, blev de mødte af en dansk mand, tre mænd fra Kroatien og syv mænd fra Litauen, der havde reddet sig ud af den brændende bygning.

Beredskab 4K i Taastrup og Vestegnens Politi blev kaldt til stedet klokken 01.50. Det var en forbikørende bilist på Holbækmotorvejen, der havde set flammerne i ejendommen.

Politiets teknikere har nu afsluttet arbejdet på stedet, men resultaterne ventes først om nogen uger. Politiet kan derfor endnu ikke sige noget om brandårsagen, men der er ikke nogen indikationer af, at der skulle være foregået noget kriminelt.

Der er heller ingen sigtede i sagen, oplyser Vestegnens Politi.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk