18. december 2017
Vælgerne i Høje-Taastrup kommer ikke til at kunne stemme på partiet Nye Borgerlige ved kommunalvalget til november. Foto: Allan Nørregaard
Vælgerne i Høje-Taastrup kommer ikke til at kunne stemme på partiet Nye Borgerlige ved kommunalvalget til november. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye Borgerlige stiller ikke op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye Borgerlige stiller ikke op
Opdateret 03. oktober 2017 kl. 12:06
Taastrup - 03. oktober 2017 kl. 11:44
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når vælgerne i Høje-Taastrup Kommune går til stemmeurnerne til kommunalvalget den 21. november, så vil Nye Borgerlige ikke være at finde på stemmesedlen. Partiet må nemlig opgive at opstille en lokal kandidat, skriver DAGBLADET Roskilde.

Der var ellers en potentiel kandidat i spil, men vedkommende ønskede i sidste ende ikke at stille op alligevel, fortæller Edvin Zernichow, der er partiets lokalformand for Taastrup-kredsen.

- Og med så kort tid til valget har vi besluttet, at vi vil vente til næste valg med at stille med en kandidat i Høje-Taastrup Kommune, siger han.

Han forklarer, at partiet har skelet til Dansk Folkepartis historie, da partiet blev skabt efter bruddet med Fremskridtspartiet.

- Dengang brugte man mange kræfter på de såkaldte »landsbytosser«, som viste sig ikke at afspejle partiets holdning, men kom med deres egne personlige sager. Det vil vi gerne undgå, og derfor vil vi hellere undlade at stille med en kandidat end at opstille en, som ikke matcher partiets holdning, siger Edvin Zernichow.

Heller ikke i Ishøj og Vallensbæk kommuner er det lykkedes at finde den rette lokale kandidat til kommunalvalget i denne omgang.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk