12. december 2017
Puk Elgaard er vært den kommende omgang af Nybyggerne. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Puk Elgaard er vært den kommende omgang af Nybyggerne. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nybyggerne flytter til Nærheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nybyggerne flytter til Nærheden
Taastrup - 07. oktober 2017 kl. 17:02
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TV 2 programmet Nybyggerne er fra 30. januar næste år klar med en ny omgang, hvor et dygtigt og heldigt par kan blive vindere af en bolig, som de selv har i stand sat fra top til tå efter at have modelleret en rå bolig om til i nyistandsat hjem.

arrow Læs også: Ziegler: Nybyggerne er ubetalelig reklame

125 kvadratmeter har fire par at boltre sig på i forsøget på at blive de endelige vindere af programmet og ikke mindst boligen, der i denne sæson er en lejlighed placeret i Nærheden - Høje-Taastrup Kommunes nye byområde i Hedehusene, skriver DAGBLADET Roskilde.

For små fire uger siden startede optagelserne til programmet, der i år har tv-værten Puk Elgaard som vært, mens det er byggevirksomheden 2E Bolig Projektsalg, som står bag boligerne, der sponserer den store hovedpræmie til en værdi af mere en tre millioner kroner. Og selv om det umiddelbart er svært at forestille sig, at der om nogle måneder står fire lejligheder klar til indflytning, så er fire par flyttet ind I Nærheden for at omdanne de rå lejligheder til et rigtig hjem. Og programmets vært har stor beundring for det arbejde, som de otte deltagere laver i kampen for at stå som de endelige vindere.

- Deltagerne arbejder hårdt. Og de arbejder hele tiden. Ikke alene arbejder de, de har også et kamerahold, der følger dem hele tiden. Det er et afsindigt pres, de er i, og jeg fuld af næsegrusbeundring af dem. De gør det så godt, og i år bygger de mere selv, end de nogensinde har gjort før, lyder det fra Puk Elgaard.

Selv om Puk Elgaard ikke selv er på vej til at flytte til Nærheden, så har placeringen dog en god placering for hende i forhold til et eventuel valg af bolig.

- Jeg har ikke noget kørekort, så det er en stor kvalitet, at der ligger en togstation lige i området. For mig er det vigtigt, at et område har meget natur, for jeg har to hunde og er altid ude, og det virker som om, at man kan nogle ting herude, siger Puk Elgaard til DAGBLADET Roskilde.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk