23. marts 2019
Bodil Lisbeth Thomsen udstiller i Foyeren. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Bodil Lisbeth Thomsen udstiller i Foyeren. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udstilling hos kunstforening: Tæt på natur og mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udstilling hos kunstforening: Tæt på natur og mennesker
Taastrup - 23. september 2018 kl. 15:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 26. september 2018 klokken 19.30 åbner museumsinspektør Mads Thernø, Kroppedal Museum, den nye udstilling i Kunstforeningen Foyer`en i Taastrup Idræts Center, når der er fernisering. Kunstneren er Bodil Lisbeth Thomsen.

- Vi har tit en person ude fra til at åbne vore udstillinger i Foyer`en. Det er en god måde, at få samspil og dialog med omgivelserne på, ligesom det fremmer det tværgående samarbejde på kunst- og kulturområdet i Høje-Taastrup Kommune. Over tid har vi haft ledende lokale politikere, kulturpersonligheder og organisations- og virksomhedsledere til at åbne vore udstillinger og det er alle parter glade for, siger Erhardt Franzen, som er kunstforeningens formand.

Bodil Lisbeth Thomsen er som kunstner støbt og formet gennem usædvanligt mange indtryk, påvirkninger og oplevelser fra et rigt rejseliv, der har omhandlet Syd- og Nordeuropa, Syd- og Nordamerika, Vestindien og de nordiske lande. Som regel er rejserne tilbagelagt på motorcykel.

- Det gør, at jeg kommer meget tæt på naturen og menneskerne i områderne, som jeg besøger og kører igennem, fortæller Bodil Lisbeth Thomsen.

Bodil Lisbeth Thomsens udstilling kan ses i idrætscenteret i perioden 24. september til 22. oktober 2018.

Ferniseringen ledsages af musik, spillet af dygtige elever i Høje-Taastrup Kommunes Musikskole, og den er åben for alle.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk