9. august 2020
Facett gav en velbesøgt julekoncert i Sengeløse Kirke, og der er masser af nye sangoplevelser på programmet i den kommende sæson. Foto: PR
Facett gav en velbesøgt julekoncert i Sengeløse Kirke, og der er masser af nye sangoplevelser på programmet i den kommende sæson. Foto: PR
Foto: Bax Lindhardt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sæson for koret Facett - vil du synge med?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sæson for koret Facett - vil du synge med?
Taastrup - 14. januar 2020 kl. 11:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2020 er det 60 år siden, at fire unge musikere fra Liverpool tog navnet The Beatles. For at hylde dem har koret Facett i Høje-Taastrup taget en del Beatles-numre på forårets program.

I foråret skal koret også være med til at fejre 75-året for Danmarks befrielse med alsang og koncerter, ligesom det får besøg af et kor fra Trollhättan i Sverige, som de holder en fælles koncert med den 23. maj.

- Denne sæson er også spændende på en anden måde, da vi lige har fået en ny dirigent. Morten Møllemand sprang til i november og dirigerede vores 2 julekoncerter, så nu glæder vi os til at starte en hel ny sæson op med Morten ved roret, fortæller Jørgen Kirkebæk fra koret.

Koret Facett er et blandet kor med cirka 40 sangere.

- Vi synger normalt klassisk og diverse julesange og -salmer til jul, men ellers rytmisk musik i foråret sammen med en lille trio, siger Jørgen Kirkebæk.

Koret øver hver onsdag i Kultursalen i Taastrup Kulturcenter klokken 19-22.

Har man lyst til at synge i Facett, så er man velkommen til åbent hus onsdag den 15. januar eller en af de følgende onsdage.

Nye sangere vil blive optaget efter en lille optagelsesprøve og under hensyntagen til stemmesammensætningen.

- Vi håber især, at nogle herrer har lyst til at synge hos os, men også enkelte ledige pladser for damestemmer. Vi kan love, at det altid er spændende at synge i kor. Vi arbejder altid med nye veje og med at flytte koret rent musikalsk, ligesom vi også har det godt sammen socialt, siger Jørgen Kirkebæk.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk