15. september 2019
Taastrup Musikforening har et nyt sæsonprogram klar, som byder på mange forskellige koncerter.
Taastrup Musikforening har et nyt sæsonprogram klar, som byder på mange forskellige koncerter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sæson: Seks klassiske koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sæson: Seks klassiske koncerter
Taastrup - 08. september 2018 kl. 09:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taastrup Musikforening har eksisteret siden begyndelsen af 1970'erne og foreningens formål er at holde koncerter med klassisk musik her i kommunen. De sidste mange år har foreningens faste koncertsal været A-salen i Taastrup Kulturcenter , som ligger på Poppel Alle 12 i Taastrup.

Gennem årene har klassiske musikere af enhver observans givet spændende og dejlige koncerter. Foreningens bestyrelse forsøger at få så varieret et program hver sæson. Så selvom det er en klassisk musikforening , er det ikke kun strygekvartetter, der underholder. Taastrup Musikforening har også haft besøg af musikere, der spillede sydamerikansk musik og af andre, der har spillet klezmer m.v.

Sæsonens program byder på en klaverkoncert med Taastrups egen Svetoslav Korolev, der spiller Beethoven, Schubert og Debussy. I oktober kommer Det kgl. Kapels Messingkvintet, der opfører Water Music og flere suiter. I november kan man opleve argentinsk tango leveret af en guitarduo, bestående af Kristian Gantriis og Volkmar Zimmermann. Nytårskoncerten bliver med Ensemble Amadeus Copenhagen, der selvfølgelig spiller værker af Mozart. Der bliver endda mulighed for at høre et hammerklaver, som var det, man benyttede på Mozarts tid. I marts 2019 kommer elitekoret Musica Ficta med 'perler fra den danske sangskat' og digte af Halfdan Rasmussen sat i musik. Sæsonens sidste koncert er med klaver og klarinet, hvor man bl.a. kan høre værker af Schumann. Det er med Søren Rastogi på klaver og Matthias Kjøller på klarinet.

Disse seks koncerter får man for 400 kr. som enkeltperson. Pensionistpris for en person er 300 kr., familieabonnement koster 650 kr. Studerende med gyldigt studiekort betaler 200 kr. Ønsker man kun at høre en enkelt eller to af koncerterne, kan man købe en gæstebillet for 100 kr. pr. person pr. gang.

- Andre musikforeninger prøver at ændre koncept, men da Taastrup Musikforening har et stigende medlemstal, har vi besluttet at holde fast i, at vores formål er at afholde de bedst mulige koncerter og kun det. Skønt medlemstallet er stigende er der dog altid plads til flere medlemmer, og vi sætter gerne flere stole frem, hvis der ikke er nok i salen.

Vi gør opmærksom på, at Roskilde Musikforening har opsagt sit samarbejde med os, lyder det fra Taastrup Musikforening.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk