26. maj 2018
fra den 1. september er Søren Nolsøe den nye provst  for Høje Taastrup Provsti, og bliver med sine 35 år dermed højst sandsynligt Danmarks yngste nuværende provst.
fra den 1. september er Søren Nolsøe den nye provst for Høje Taastrup Provsti, og bliver med sine 35 år dermed højst sandsynligt Danmarks yngste nuværende provst.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny provst for Høje Taastrup Provsti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny provst for Høje Taastrup Provsti
Taastrup - 31. august 2017 kl. 14:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. september træder Søren Nolsøe ind i embedet som provst for Høje Taastrup Provsti, og bliver med sine 35 år dermed højst sandsynligt Danmarks yngste nuværende provst.

Embedet har stået ledig, siden Steffen Andresen i starten af sommeren rykkede ind til domkirken i København.

Høje Taastrup Provsti omfatter kirkerne i Høje Taastrup og Ishøj kommuner, hvor provstiet arbejder med budgetlægning, regnskab, personalespørgsmål for præsterne og lignende administrative funktioner.

- Folkekirken møder man bedst i form af ens egen sognekirke og ens lokale præst. Provstiets opgave er lidt mere tilbagetrukket, hvor det bliver min opgave som provst at sørge for gode og stabile vilkår for provstiets præster og menighedsråd. Jeg vil gerne være med til at arbejde for, at de kirker vi har her i provstiet kan udvikle sig og blomstre hver især, forklarer Søren Nolsøe om motivationen til at søge stillingen.

Søren Nolsøe kommer fra en stilling som kirkebogsførende sognepræst ved Rønnevang Kirke, hvor han fortsat vil være tilknyttet som præst.

I løbet af efteråret vil Rønnevang Sogns Menighedsråd derfor ansætte en ny præst, der blandt andet skal overtage konfirmanderne sammen med kirkens anden præst, Flemming Bak Poulsen.

Høje-Taastrups Provsti består af ni kirker, 19 præster og 72.969 indbyggere, hvoraf 57 procent er medlemmer af Folkekirken.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk