11. december 2017
Den nye præst i Rønnevang Kirke, Flemming Bak Poulsen, som bliver officielt indsat i embedet søndag den 13. august klokken 10.00.
Den nye præst i Rønnevang Kirke, Flemming Bak Poulsen, som bliver officielt indsat i embedet søndag den 13. august klokken 10.00.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny præst ved Rønnevang Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny præst ved Rønnevang Kirke
Taastrup - 11. august 2017 kl. 06:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt ansigt er begyndt at vise sig i Rønnevang Kirke og ude i sognet. Flemming Bak Poulsen er fra august 2017 tiltrådt som fastansat præst ved Rønnevang Kirke og er begyndt at hilse på folk, hvor han kommer frem.

Flemming er født i 1974, gift med Helen og far til to drenge.

Han har været ungdomspræst i Skelgårdskirken på Amager i seks og et halvt år. Tidligere har han arbejdet som både forlagsleder og redaktør på forskellige kristne forlag.

Desuden holder han foredrag og workshops - blandt andet for indsatte i fængsler og arresthuse - om emner som tilgivelse, skyld og skam i spændingsfeltet mellem psykologi og teologi.

Flemming Bak Poulsen bliver officielt indsat i embedet søndag den 13. august kl. 10, hvor alle er velkomne til gudstjeneste og efterfølgende reception i Rønnevang Kirke.

Flemming Bak Poulsen efterfølger den tidligere provst Steffen Ringgaard Andresen, som den 1. juni tiltrådte en ny stilling ved Vor Frue Kirke i København. Stillingen som provst i Høje Taastrup provsti er fortsat vakant, men Ove Kollerup er konstitueret provst.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk