14. oktober 2019
Til venstre ses den nye købmand i Rema 1000 i Fløng, Henrik Hedensted og til højre den afgående, Dennis Holm.
Til venstre ses den nye købmand i Rema 1000 i Fløng, Henrik Hedensted og til højre den afgående, Dennis Holm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny købmand i Rema 1000: - Jeg vil forsøge at dyrke det lokale meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny købmand i Rema 1000: - Jeg vil forsøge at dyrke det lokale meget
Taastrup - 10. januar 2019 kl. 11:33
Af Pernille Rohde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Umiddelbart ligner Rema 1000 i Fløng sig selv, når man træder ind i butikken. Men noget afgørende er sket siden i går, hvor butikken var lukket. Her overdrog købmand Dennis Holm, som har stået i spidsen for butikken i de sidste seks år, nemlig nøglerne til en ny købmand, Henrik Hedensted.

Dennis Holm skal nu til Ørestaden, hvor en Rema 1000-butik bygget efter kædens allernyeste koncept står klar til at blive ledet af den erfarne købmand.

- Det er selvfølgelig vemodigt at forlade Fløng, for det har været seks rigtig gode år. Men jeg kan mærke, at der skal ske noget nyt nu. Jeg har givet alt, hvad jeg havde i mig i Fløng, og derfor er det på tide, at der kommer nye kræfter til, siger Dennis Holm.

Det er en gennemrenoveret og meget populær butik, Henrik Hedensted overtager, og det har da heller ikke været svært at finde en ny købmand til butikken.

- Det er en meget attraktiv butik med en omsætning på 80 millioner kroner om året inklusive moms. Det er hovedkontoret, der har afgjort, hvem der skal overtage, og man er gået efter at finde en erfaren mand - og det har man fundet i Henrik, siger Dennis Holm.

- Det er blevet en livsstil

Henrik Hedensted kommer fra Rema 1000 i Svinninge, en lille landsby ved Holbæk. Han er meget glad for at skulle stå i spidsen for butikken i Fløng.

- Jeg kender lidt til området, fordi jeg har arbejdet i Kvickly i Roskilde, siger han.

For fem år siden blev han købmand i Rema 1000, og han er meget glad for at arbejde i denne kæde, hvor butikkerne drives af selvstændige købmænd, som selv får del i overskuddet, hvis butikken går godt.

- Man har selv ansvaret og bestemmer selv, hvor meget man vil gøre i butikken. For mig er det blevet en livsstil, og jeg vil fortsætte den linie, som Dennis har kørt, hvor butikken spiller en rolle i lokalsamfundet. Butikken i Svinninge er det lokale samlingspunkt og det vil jeg videeføre her i Fløng, siger Henrik Hedensted og uddyber:

- Jeg vil forsøge at dyrke det lokale meget. Jeg er som person helt nede på jorden og glæder mig til at lære kunderne at kende.

Dennis Holm tager en stor del af sit personale med sig til Ørestaden, men Henrik Hedensted synes, han har fået sat et nyt, godt hold sammen.

- Jeg har været så heldig at ansætte Rasmus Schjerling, som tidligere var uddeler i SuperBrugsen i Hedehusene, som souschef, og han har et stort kendskab til de lokale forhold. Det skal nok blive godt, siger Henrik Hedensted.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk