2. december 2020
Vivi Nør Jacobsen er valgt som SF?s folketingskandidat i Taastrup-kredsen, som dækker Høje-Taastrup og Albertslund kommuner. Hun fik knap 2000 personlige stemmer ved forrige folketingsvalg. Foto: PR
gallery icon

Se billedserie

Vivi Nør Jacobsen er valgt som SF?s folketingskandidat i Taastrup-kredsen, som dækker Høje-Taastrup og Albertslund kommuner. Hun fik knap 2000 personlige stemmer ved forrige folketingsvalg. Foto: PR
Foto: kim wendt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny folketingskandidat: SF vælger stemme fra Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny folketingskandidat: SF vælger stemme fra Vestegnen
Taastrup - 27. oktober 2020 kl. 16:26

Der er lang tid til næste folketingsvalg, men står det til SF i Taastrup-kredsen, der dækker Høje-Taastrup og Albertslund, skal en endnu en SF'er vælges ind. De har valg at stille med den 44-årige albertslunder Vivi Nør Jacobsen.

arrow Læs også: Har udsigt til at blive valgt: Merete Scheelsbeck igen folketingskandidat

- Forskellen i ressourcer og særligt muligheden for at bruge dem er tydelig for mig. Mennesker, der lever liv præget af alkohol, svigt, radikalisering, usikkerhed eller psykisk vold har ikke samme muligheder for at gribe velfærdssamfundets tilbud. Det er et stærkt fokus for mig: At skabe mulighederne for, at flere mennesker får muligheder, kan være trygge og dermed kan leve gode liv, siger kandidaten.

Vivi Nør Jacobsen var opstillet ved forrige folketingsvalg og fik næsten 2000 personlige stemmer. Lokalt er hun kendt som talsperson for borgergruppen Bevar Vestskoven, der har kæmpet og vundet kampen for at undgå etagerboliger i Vestskoven. Samtidig er hun aktiv på skoleområdet som formand for skolerådet i Albertslund og medlem af Herstedlundskoles og Albertslund Ungecenters bestyrelser.

- En lokal kandidat, der kæmper aktivistisk og arbejder realistisk for både velfærd, klima og biodiversitet, siger formand for SF Høje-Taastrup, Jan Kjær, om hende.

Tryghed gør en forskel

Kandidaten selv er glad og stolt af, at være valgt som kandidat af de to partiforeninger, der tilsammen udgår Taastrup-kredsen, når der er folketingsvalg.

- Jeg synes, det er en ære at blive opstillet. Vestegnen og vores byer fortjener mere positiv opmærksomhed fra Christiansborg, og det vil jeg arbejder for at vi får, siger Vivi Nør Jacobsen.

Hun er ikke født i Albertslund, men har boet i byen i 12 år og betegner sig selv som meget lokalt forankret. Om ophavet til sit politiske arbejde siger hun:

- Jeg er vokset op med en mor på kontor og en far på slagteri, mens jeg selv blev akademiker. Jeg kender værdien af velfærdssamfundet og ved, hvilken forskel tryghed gør for mennesker - især de yngste og de ældste. Det velfærdssamfund og den tryghed vil jeg værne om og kæmpe for som kredskandidat for SF i Albertslund og SF Høje-Taastrup.

SF gik frem ved forrige valg, og står det til SF Taastrup og SF Albertslund, skal der vælges mindst to SF'ere fra Københavns Omegnsstorkreds - og den ene må meget gerne være Taastrup-kandidaten:

- En lokal kandidat, der kan og vil kæmpe for vores lokale udvikling, mod uligheden og ved at inddrage andre er, hvad vi får med Vivi som vores kandidat, og det er vi rigtig glade for, lyder det fra de to lokalformænd, Jan Kjær og Else Morthorst.

arrow V-kandidat trækker sig fra posten
28. januar 2020 kl. 15:32 Opdateret: kl. 15:32
arrow Lykketofts afløser trækker sig som kandidat
23. januar 2020 kl. 10:08 Opdateret: kl. 09:51

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?