22. oktober 2020
- Det er et privilegium at få mulighed for at udvikle og fremtidssikre velfærdsløsninger i tæt samspil med borgere og øvrige aktører, lyder det Anya Krogh Manghezi, der fra 1. april er ansat som ny direktør i Høje-Taastrup Kommune. Foto: PR
- Det er et privilegium at få mulighed for at udvikle og fremtidssikre velfærdsløsninger i tæt samspil med borgere og øvrige aktører, lyder det Anya Krogh Manghezi, der fra 1. april er ansat som ny direktør i Høje-Taastrup Kommune. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny direktør for det sociale område

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny direktør for det sociale område
Taastrup - 28. februar 2020 kl. 11:43

Anya Krogh Manghezi bliver fra 1. april ny direktør i Høje-Taastrup Kommune og får ansvar for Borger- og Arbejdsmarkedscentret, Social- og Handicapcentret og Sundheds- og Omsorgscentret. Hun kommer senest fra en stilling som vicedirektør i Socialstyrelsen.

- Jeg er stolt af, at vi kan tiltrække en så dygtig profil som Anya. Med hendes viden, ledererfaring og klare blik for udfordringer og muligheder på området, så vil hun helt sikkert gøre en forskel. Anya er ambitiøs, og så er hun drevet af at finde hele løsninger for og med borgerne. Derudover er hun bevidst om, at vi som kommune kun kan skabe resultater for borgerne i samarbejde med vores omverden - og hun er netop dygtig til at opdyrke og udvikle gode rammer for samarbejde, siger borgmester Michael Ziegler (K).

Det er en yderst erfaren direktør, Høje-Taastrup Kommune byder velkommen til.

51-årige Anya Krogh Manghezi har godt 20 års erhvervserfaring hentet fra både departement, styrelser og region - de seneste år fra direktionsgangene. Hun bringer en solid ledelseserfaring på topniveau og stor indsigt i velfærd både fagligt og politisk med sig.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Høje-Taastrup Kommune er i gang med en ambitiøs udvikling, og er samtidig kendt som en dygtig og visionær kommune. Jeg ser frem til at blive en del af holdet. Jeg har i mange år arbejdet overordnet med velfærd i styrelser og region, og det er et privilegium nu at få mulighed for at udvikle og fremtidssikre velfærdsløsninger i tæt samspil med Høje-Taastrups borgere og øvrige aktører, siger Anya Krogh Manghezi.

På cv'et står en uddannelse som cand.scient.soc. fra Lunds Universitet og en bachelor i historie fra Roskilde Universitet. Derudover tæller cv'et bl.a. jobs som fuldmægtig i Velfærdsministeriet, sektionsleder i Sundhedsstyrelsen, vicedirektør i Den Sociale Virksomhed i Region Hovedstaden og senest vicedirektør i Socialstyrelsen.

Privat bor Anya Krogh Manghezi i Vanløse med ægtemanden Jakob og har tre børn på 9, 19 og 23 år.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk