12. december 2019
Mads Satsman-Nørhede er ny chef i Ikea Taastrup. PR-foto
Mads Satsman-Nørhede er ny chef i Ikea Taastrup. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chef for stort møbel-varehus startede i kundeservice

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef for stort møbel-varehus startede i kundeservice
Taastrup - 17. september 2019 kl. 13:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye varehuschef startede som lederaspirant i Ikeas kundeservice i 2004 og har gennem årene været både kundeservicechef, salgschef og senest stedfortrædende varehuschef. Navnet er Mads Satsman-Nørhede, og han overtager stillingen fra Anders Olsen, der har været øverste chef i varehuset de seneste seks år.

Selvom der nu er en ny mand på posten, vil tingene ikke ændre sig radikalt. Mads Satsman-Nørhede har arbejdet tæt sammen med sin forgænger de seneste år om bl.a. at skabe inspirerende rammer og forbedre kundeoplevelsen i varehuset. Det arbejde vil fortsætte, fortæller Mads Satsman-Nørhede:

- Det har aldrig været vigtigere at møde kunden med et smil og med viden omkring hjemmeindretning. Derfor skal vi blive ved med at have fokus på kundeoplevelsen og gøre Ikea Taastrup til varehuset, man besøger for at få den fulde Ikea-oplevelse. Det kræver, vi har fuld fokus på inspiration, medarbejder-tilgængelighed, varer-tilgængelighed og vores services.

Den nye varehuschef er i øvrigt meget bevidst om, at Ikea Taastrup skal følge med tiden og have fingeren på pulsen, når det drejer sig om kundernes ønsker og behov.

- Vi skal gøre varehuset i Taastrup endnu mere tidssvarende og tilgængeligt med hjælp fra digitale værktøjer, så det bliver nemmere at være kunde, uanset om man handler hjemmefra, i bussen eller i vores varehus. Endelig skal vi arbejde med bæredygtighed i alle dele af vores varehus og samtidig hjælpe kunderne med lettere måder at affaldssortere og genbruge på, siger Mads Satsman-Nørhede.

Udover at skabe fremtidens varehus, har Ikea Taastrup en ambition om at være en god nabo, der tilbyder mere og andet end møbler og ting til boligindretningen. Varehuset indgår bl.a. i lokale samarbejder, der har til formål at hjælpe mennesker med handicap i beskæftigelse.

Ifølge den afgående varehuschef er Ikea Taastrups position som en moderne og attraktiv arbejdsplads i trygge hænder med Mads Satsman-Nørhede som leder.

- Jeg er glad for, at det er Mads, der skal fortsætte den gode udvikling her i Taastrup. Han forstår vigtigheden af at være mere end blot en virksomhed, der sælger møbler. Jeg er sikker på, at han sammen med de 600 engagerede kollegaer vil udvikle varehuset og give vores mange besøgende en indkøbsoplevelse, der er helt i top, siger Anders Olsen, der fortsætter i en anden stilling i koncernen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk