24. november 2017
Bedemand Ann Ottens Kaae har en baggrund som social- og sundhedsassistent og har beskæftiget sig med blandt andet pleje af døende samt familier i sorg og krise.
Bedemand Ann Ottens Kaae har en baggrund som social- og sundhedsassistent og har beskæftiget sig med blandt andet pleje af døende samt familier i sorg og krise.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bedemand har erfaring med sorg og krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bedemand har erfaring med sorg og krise
Opdateret 17. marts 2017 kl. 14:33
Taastrup - 16. marts 2017 kl. 13:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ann Ottens Kaae, som er forholdsvis nyansat i Tåstrup Bedemandsforretning, har en anden baggrund end de fleste andre bedemænd.

Ann Ottens Kaae er uddannet social- og sundhedsassistent i 2001 og har erfaring fra et plejecenter, hvor hun har arbejdet som stedfortræder for gruppelederen. Her har Ann uddannet sig videre inden for pasning og pleje af døende, smertelindring af dødende og hospicefilosofier i praksis.

Ann har ydermere erfaring fra Hvidovre Hospitals afdeling for højt specialiseret traumatisk hjerneskade hvor hun blandt andet har tilegnet sig stor erfaring i at arbejde med familier, der er i sorg og krise.

Jossie Baltzer, indehaver af Tåstrup Bedemandsforretning fortæller at samarbejdet med Ann fuldt lever op til hendes forventninger og at kemien mellem de to er rigtig god.

»Vi har forskellige styrker, og det kommer os til gode i dagligdagen, hvor vi kan trække på hinandens kompetencer,« siger Jossie Baltzer, der har mange års erfaring som bedemand.

For Ann Ottens Kaae har det ikke været svært at skifte branche.

»Ann har lært faget hurtigt og har fra starten kunne tale med de familier, der kommer ind i forretningen uden problemer. Hun har udvist dem stor empati og har arbejdet med respekt for deres individuelle ønsker og behov,« siger Jossie Baltzer.

Ann Ottens Kaae er 35 år, gift og mor til tre.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk