16. december 2018
Sådan ser den foreløbige helhedsplan for området ud, udarbejdet af Nordic Water Universe. Øverst er naturparken omkring Hakkemosenhvor der også tænkes etableret isbod, café og forskellige rekreative aktiviteter, mens den nederste del bliver selve feriebyen, vandlandet og konferencefaciliteter.
Sådan ser den foreløbige helhedsplan for området ud, udarbejdet af Nordic Water Universe. Øverst er naturparken omkring Hakkemosenhvor der også tænkes etableret isbod, café og forskellige rekreative aktiviteter, mens den nederste del bliver selve feriebyen, vandlandet og konferencefaciliteter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu sker det: Lokalplan for kæmpe vandland på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu sker det: Lokalplan for kæmpe vandland på vej
Taastrup - 04. november 2017 kl. 09:17
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har længe været stille om det kæmpe vandland med tilhørende ferieby, som Høje-Taastrup Kommune tilbage i februar måned præsenterede planerne for. Men nu sker der noget, skriver DAGBLADET Roskilde. På sit næste møde den 8. november skal plan- og miljøudvalget nemlig tage stilling til en lokalplan for området - en plan, der er forudsætningen for, at projektet overhovedet kan skydes i gang.

Indtil nu har der været en meget positiv stemning over for projektet fra alle partier i byrådet.

Med projekt »Nordic Water Universe« planlægges et 840.000 m2 stort fritids- og forlystelsesområde med blandt andet vandland, ferielejligheder og naturpark i Det regionale Fritidsområde. Området afgrænses mod syd af Roskildevej, mod nord af Holbækmotorvejen, mod vest af Bondehøjvej og Lervangen og mod øst af Gregersensvej.

Området har i mange år i kommunens planlægning været fastlagt til regionalt fritidsområde, men der skal alligevel en række ændringer til i planerne, før det store projekt kan realiseres, og det er dem, plan- og miljøudvalget i første omgang skal tage stilling til på deres møde.

I lokalplanforslaget er der blandt andet forslag om at dele området op i to delområder: Det ene område mod nord, som omfatter Hakkemosen, og som foreslås anvendt til rekreative formål som naturområde samt fritids- og turistanlæg, og så området mod syd, der foreslås anvendt som en bystruktur med karréer til ferieboliger, hoteller og konferencer og en central bygning til mangeartede publikums-orienterede funktioner og aktiviteter - altså muligheden for et vandland, legeland etc.

Når både plan- og miljøudvalget, Økonomiudvalget og Byrådet har behandlet planerne, bliver forslagene sendt i høring i otte uger, inden en endelig vedtagelse kan finde sted.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag 4. november eller køb adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk