11. december 2017
Spejderne i Sct. Pauls gruppe har gennem årene sparet 250.000 kroner sammen til en ny hytte. Nu skal der søges legater. Privatfoto
Spejderne i Sct. Pauls gruppe har gennem årene sparet 250.000 kroner sammen til en ny hytte. Nu skal der søges legater. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal spejderne på legat-jagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal spejderne på legat-jagt
Taastrup - 29. januar 2016 kl. 11:28
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis alt går godt, kan DDS-spejderne i den katolske gruppe Sct. Paul om nogle år skifte deres skimmelsvamp-befængte hytte ud med en splinterny bjælkehytte. Kommunen har nemlig nu stillet en grund til rådighed for gruppen lige syd for Bygaden 83 i udkanten af den gamle Høje-Taastrup Landsby. Dermed er startskuddet gået i jagten på fonde, der kan hjælpe med at give gruppen et nyt hjem.

- Vi er rigtig glade for, at det kan lade sig gøre at bruge området. Det er en gave for os, at kommunen peger på et område, der er så tæt på skolen, siger spejdernes gruppeleder, Jess Madsen.

Med et område stillet til rådighed kan gruppen nu gå til næste skridt, nemlig at søge penge hos fonde, der vil støtte spejderne. Han regner med, at det samlede budget for den nye hytte, der gerne skal blive på omkring 140 kvadratmeter, vil ligge på omtrent 1,1 million kroner. Spejderne kommer dog ikke til at søge om alle pengene, for de går langt fra tomhændede til opgaven, fortæller Jess Madsen.

- Vi har solgt lillebrorlodder i mange år og været sparsommelige, så vi har sparet omkring 250.000 kroner sammen, siger Jess Madsen, glæder sig til at tage området i brug.

- Det er rent spejderguf, så det er fantastisk, vi kan få det, siger Jess Madsen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk