20. oktober 2020
Til efteråret lukker Nordea sin filial i Taastrup, så banken ikke længere har en filial i Høje-Taastrup Kommune. Foto: Allan Nørregaard
Til efteråret lukker Nordea sin filial i Taastrup, så banken ikke længere har en filial i Høje-Taastrup Kommune. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan N
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordea lukker sin sidste filial

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea lukker sin sidste filial
Taastrup - 06. juli 2020 kl. 11:17
Af Stina Felby Egerup

Til efteråret er det slut med at ordne sine bankforretninger i Nordeas filial i Taastrup. Nordea lægger nemlig sine filialer i Taastrup og Hvidovre sammen med den nuværende filial i Glostrup.

Sammenlægningen af de tre filialer ventes at finde sted i starten af oktober, fortæller filialdirektør Mikkel Nygaard, der fremover vil være leder af den nye og større filial.

- Ved at samle alle kræfterne i ét hus vil vi sikre, at vi altid kan hjælpe vores kunder hurtigt og med den rette kompetence tilgængelig. Alle medarbejdere flytter med, og kunderne vil beholde deres nuværende rådgiver, hvilket vi ved har en stor værdi, fortæller Mikkel Nygaard.

Nordea vil stadig have pengeautomater i både Taastrup og Hvidovre, ligesom banken fortsat vil være aktiv og synlig i de to byer - eksempelvis fortsætter den årlige deltagelse høstfesten i Taastrup, lyder det fra Nordea.

I 2014 lukkede Nordea sin filial i Hedehusene, hvor den blev lagt sammen med den i Taastrup. Også dengang lød forklaringen, at banken ved at samle kompetencerne kunne styrke rådgivningen af kunderne.

Daværende områdedirektør for Sjælland Øst i Nordea, Kim Jacobsen, fortalte også, at lukningen i Hedehusene også skyldtes, at kunderne bruger banken anderledes i dag, hvor meget foregår via nettet eller telefonen.

Nordeas filial i Glostrup ligger på Hovedvejen 112 og har gode parkeringsmuligheder, og Glostrup Station ligger lige rundt om hjørnet derfra.

Indtil sammenlægningen vil de nuværende filialer fortsætte uændret.

- Vi glæder os til at byde kunderne velkommen i Glostrup og er overbevist om, at de vil få glæde af de ekstra kræfter, som vi nu samlet set får, fortæller Mikkel Nygaard.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk