28. maj 2020
Naturfotograf Carsten Høyer er særligt fascineret af knopsvaner, og hans fotos af de smukke dyr har vakt international opmærksomhed. Snart kan hans værker opleves i Hedehuset. Foto: Carsten Høyer
gallery icon

Se billedserie

Naturfotograf Carsten Høyer er særligt fascineret af knopsvaner, og hans fotos af de smukke dyr har vakt international opmærksomhed. Snart kan hans værker opleves i Hedehuset. Foto: Carsten Høyer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturfotograf viser fotokunst i international klasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturfotograf viser fotokunst i international klasse
Taastrup - 06. november 2019 kl. 10:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstforeningen Humlen afslutter 2019-sæsonen med fernisering lørdag den 9. november klokken 13.00 i Hedehuset med fotokunst.

Det er naturfotograf Carsten Høyer, der viser sine spændende fotografiske værker.

- Naturen har lige siden jeg var barn interesseret og fascineret mig. Naturens skønhed, mangfoldighed og underfundighed er blevet en nødvendig del at mit liv og dagligdag, siger han.

De sidste 15 år har Carsten Høyer været en passioneret Ornitolog og Naturfotograf. Han har ikke rejst meget, men har især koncentreret mig om sit lokale miljø omkring Albertslund - Tueholm sø, Kongsholmparken, St. Vejleå, Vallensbæk mose, Tranegilde mose, Kanalen og Vandhaverne.

- Det er forbløffende, at vi så tæt på København har et så mangfoldigt fugle- og dyreliv som i disse områder. Jeg har med mine billeder igennem de sociale medier og foredrag gjort andre opmærksom på dette, og mit store kendskab til fuglelivet har medført gode venskaber med andre Naturfotografer, som har opsøgt stedet og et spændende samarbejde med Albertslund Kommune, fortæller han.

Carsten Høyer er medlem af fotoklubben Fotoakrobaterne i Vallensbæk og har igennem årene som fotograf forfinet sin teknik, og særligt hans studier og billeder af Knopsvanen har vakt international opmærksomhed.

Humlen håber, at mange vil finde vej til Hedehuset, hvor udstillingen kan ses indtil den 20. december.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk